ȘtiriTrailer

Semiremorca Schwarzmüller RH40 certificată pentru noi categorii de mărfuri

Plaja de utilizare a semiremorcii de mare capacitate Schwarzmüller RH40 se mărește după certificarea pentru noi categorii de mărfuri.

Semiremorca Schwarzmüller RH40 cu o capacitate interioară de încărcare cu o înălțime de 3 metri, la o înălțime totală de 4 metri, a fost dezvoltată inițial pentru transporturile din industria automotive.

Semiremorca Schwarzmüller RH40 certificată pentru noi categorii de mărfuri

Pentru a permite o utilizare mai variată a acestei semiremoci, cei de la Schwarzmüller au efectuat diverse teste în ceea ce privește modurile de asigurare a mărfurilor la transport. Astfel, în afara certificatului standard DL 9.5 au fost efectuate și teste dinamice cu transporturi de băuturi, ambalate în sticle sau butoaie, recipiente pentru transportul produselor vrac și octabine pentru deșeuri din cauciuc.

Semiremorca cu cel mai mare volum de încarcare din branșă este din ce în ce mai populară în țările din Europa Centrală, iar pentru clienți există și opțiunea unor personalizări speciale în funcție de nevoile de transport pe care le au.

Roland Hartwig, CEO Schwarzmüller, spune că aceasta este semiremorca ce oferă cea mai mare înălțime la interior și care să respecte toate prevederile legale referitor la înălțimea maximă permisă. Iar asta este esențial în domeniile unde fiecare centimetru este crucial.

Acest lucru este posibil datorită tehnologiei speciale de fabricație a cadrului, pe care Schwarzmüller îl folosește constant pentru semiremorcile din acest segment. Aceste avantaje sunt utile în activități diferite, aceasta fiind disponibilă în afară de versiune Standard și în versiunea Coil.

VEZI ȘI: Camioanele vor putea circula în Italia fără restricții de Paște

Schwarzmüller RH40 este ideală pentru transportul boxpaleților metalici din industria automotive. În varianta Coil, aceasta este perfrectă pentru transportul rolelor de oțel. Datorită faptului că este echipat cu un plafon retractabil se poate folosi întreaga înălțime încă de la încărcare.

Modelul RH40 poate fi personalizat de cei de la Schwarzmüller în funcție de cerințele punctuale ale clienților conform nevoilor de transport pe care le au. Livrarea se face în prima fază în Germania, Austria și Elveția, după care urmează Ungaria, Cehia și Polonia.

Schwarzmüller RH40 respectă toate prevederile legale pentru asigurarea încărcăturii transporate precum EN 12642 Code XL sau Daimler Ladungssicherung DL 9.5, fiind certificată pentru transportul băuturilor, ambalate la sticlă sau la butoi, dar și pentru alte tipuri de mărfuri speciale. Pentru asigurarea optimă a mărfii sunt disponibile, printre altele, 23 de brațe de prindere speciale.

Din aceeași categorie...

Back to top button