ȘtiriTrailer

Semiremorcile basculabile Schmitz Cargobull au fost ușurate și echipate cu tehnologii moderne

Schmitz Cargobull a prezentat o mulțime de premiere în cadrul Bauma 2019, desfășurat la Munchen la început de aprilie.

Pe lista producătorului german apar o serie de semiremorci basculabile, dar și câteva tehnologii moderne menite să facă viața mai ușoar atât șoferilor, cât și celor care se ocupă de gestionarea parcului auto.

Semiremorcile basculabile Schmitz Cargobull au fost ușurate și echipate cu tehnologii moderne

Schmitz Cargobull a venit la Bauma cu două semiremorci basculabile S.KI și cu remorca M.KI, aceasta din urmă fiind echipată cu o prelată cu acționare electrică.

Una dintre cele două semiremorci S.KI avea o construcție fabricată din aluminiu și a fost „tapetată” cu materialul plastic special denumit OKULEN. În cazul celei de-a doua semiremorci S.KI, nemții au pus accentul pe reducerea drastică a masei totale.

Astfel, inginerii și tehnicienii din cadrul „Elefantului Albastru” au pregătit o izolație termică mult optimizată, iar masa totală a scăzut cu cel puțin 310 kilograme, valoare comparată cu cea a vechii versiuni S.KI.

Așa cum era normal, nemții au adunat cele mai bune și mai ușoare materiale pe care le dețin în portofoliu.

VEZI ȘI: Semiremorca basculabilă Kögel Trucker Tipper cu volum de 24 mc va fi expusă la Bauma 2019

Remorca M.KI a fost echipată cu un sistem cu prelată acționată electric.

Tehnologia răspunde atât la comenzile date prin intermediul pupitrului aflat în cabină, cât și la cele acționate de la o telecomandă. Așa cum probabil anticipați, această prelată cu acționare electrică este extrem de utilă în cazul în care business-ul necesită încărcarea /descărcarea cu o frecvență ridicată.

Alături de timpul pe care îl vor economisi în timpula activităților, prelata oferă și un plus de siguranță, șoferii nefiind nevoiți să se urce pe platformă pentru a deschide/închide prelata.

De asemenea, Schmitz Cargobull a pregătit și o serie de sisteme moderne de ultimă generație. Nemții propun cea de-a treia generație a sistemului TrailerConnect, oferit opțional pe toate tipurile de semiremorci basculabile.

Noul sistem oferă informații despre uzura plăcuțelor de frână, integrează un nou sistem pentru monitorizarea presiunii în pneuri și dispune de o serie nouă de posibilități de personalizare.

Odată cu cea de-a treia generație a sistemului TrailerConnect, Schmitz Cargobull a lansat și o aplicație dedicată telefoanelor inteligente. Aceasta funcționează atât pe sistemul de operare Android, cât și pe iOs și oferă informații cu privire la starea de încărcare a semiremorcii.

Din aceeași categorie...

Back to top button