ȘtiriTrailer

Semiremorcile cu prelată Schmitz oferă protecție ridicată împotriva coroziunii

Compania McNally Logistics a investit în trei semiremorci cu prelată Schmitz Cargobull pentru a contracara efectele produse de apa sărată a mării în momentul în care camioanele sunt transportate pe mare.

Conform oficialilor companiei, astfel au fost reduse costurile de mentenanță și a fost maximizat timpul de operare.

Semiremorcile cu prelată Schmitz oferă protecție ridicată împotriva coroziunii

Semiremorca cu sistem Modulos produsă de Schmitz Cargobull vine cu un șasiu galvanizat și cu o garanție împotriva ruginei de 10 ani. În cazul în care apar o serie de lucrări de mentenanță, toate elementele prinse cu bolțuri pot fi îndepărtate și/sau înlocuite într-un timp foarte scurt.

„Camioanele noastre ajung pe feriboturi de mai multe ori pe săptămână, iar riscul ca elementele componente ale semiremorcii să ruginească din cauza apei sărate sunt foarte mari. Schmitz Cargobull a fost singurul producător care a oferit o garanție de 10 ani împotriva coroziunii, ceea ce înseamnă că toate costurile de mentenanță se reduc, iar timpul de operare crește”, a declarat Alan Reilly, manager în cadrul McNally Logistics.

De asemenea, semiremorcile cu astfel de prelate sunt echipate și cu sistemul Rotos care diminuează și mai mult costurile de rulare prin extinderea duratei de funcționare a sistemului de frânare.

VEZI ȘI: Cefin Trucks și noul Ford F-Max este alături de Crucea Roșie România

În același timp, odată cu achiziționarea unei astfel de semiremorci, clienții vor beneficia și de suport din partea Schmitz Cargobull și a celor 1.700 de service-uri partenere din Europa.

Conform specialiștilor din cadrul McNally Logistics, cele trei semiremorci cu prelată achiziționate de la Schmitz Cargobull ar urma să rămână în flota transportatorului pentru următorii opt ani.

Din aceeași categorie...

Back to top button