Toate semiremorcile frigorifice din gama S.KO COOL vin echipate cu sistem de telematică

Toate semiremorcile frigorifice din gama S.KO COOL vin echipate cu sistem de telematică

Schmitz Cargobull, liderul pieței europene de remorci și semiremorci, a pregătit un update interesant pentru semiremorcile frigorifice din gama S.KO COOL.

Începând de acum, toate semiremorcile frigorifice din gama S.KO COOL vor fi echipate standard cu un sistem de telematică. Astfel, specialiștii din cadrul Schmitz Cargobull spun că pun fundația pentru un control optim interconectat și integrat în lanțul logistic.

De asemenea, „Elefantul Albastru” spune că prin instalarea acestui sistem și costurile totale de operare vor înregistra performanțe mai bune. Introducerea sistemului de telematică în standard a coincis cu lansarea portalului Trailer Connect 2.0 și a aplicației beSmart.

Începând de acum, fiecare semiremorcă friforifică din gama S.KO COOL devine „inteligentă” prin instalarea sistemelor S.CU MonoTemp și a S.CUmt MultiTemp.

Fiecare dintre acestea vin cu o serie de senzori instalați la nivelul camerei frigorifice.

Temperatura și datele GPS sunt disponibile pentru o perioadă contractuală de 24 de luni. Informații despre preț pot fi opținute de la Schmitz Cargobull România.

VEZI ȘI: Cărăușii europeni cer ajutorul Comisiei Europene în problema tranzitului de camioane din Tirolul austriac

De asemenea, sistemele vin cu o serie de funcții de control care pot fi configurate după placul clienților, dar și cu o alarmă. Toate aceste funcții vor putea fi accesate în mod gratuit prin aplicația beSmart, dezvoltată special pentru telefoanele inteligente.

Cu ajutorul acesteia, clienții vor putea controla închiderea sistemului și vor putea seta diverse temperaturi în semiremorcă.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.