In FocusTrailer

Semiremorcile frigorifice Schmitz S.KO COOL sunt certificate TAPA TSR1

Semiremorcile frigorifice Schmitz S.KO COOL vin din fabrică cu pachet de echipamente certificate TAPA TSR1, pentru transportul mărfurilor de mare valoare.

Liderul pieței europene de semiremorci devine primul producător de echipamente originale care oferă din fabrică un pachet de echipamente certificate TAPA TSR1, cel mai înalt nivel de cerințe conform TAPA, pentru transportul mărfurilor de mare valoare.

Semiremorcile frigorifice Schmitz S.KO COOL sunt certificate TAPA TSR1

În urma confirmării conformității TAPA de către institutul independent de testare DQS, certificatul a fost înmânat oficial la IAA Transportation de la Hanovra.

„Ne bucurăm să putem oferi clienților noștri o semiremorcă frigorifică echipată la cel mai înalt standard de siguranță TAPA ex-works și să contribuim la o mai mare securitate a lanțului de aprovizionare. Vom rămâne în strânsă legătură cu organizația TAPA și, de asemenea, vom continua să contribuim la conturarea viitoarelor cerințe de securitate îmbunătățite, astfel încât să oferim clienților noștri cel mai înalt nivel de securitate în orice moment”, spune Volker Flatau, șeful liniei de produse Cool Freight, Schmitz Cargobull.

Pentru a îndeplini cerințele TAPA TSR1, Schmitz a integrat în TrailerConnect un sistem de alarmă acustică în rețea. Acesta declanșează o alarmă în cazul în care remorca este accesată de o terță parte neautorizată. TrailerConnect este infrastructura telematică 100% integrată de la Schmitz Cargobull.

VEZI ȘI: Schmitz Cargobull EcoPack: cutia aerodinamică reduce consumul cu 3%

Alături de acest sistem de alarmă acustică, semiremorcile frigorifice S.KO COOL pregătite TAPA TSR 1 sunt echipate cu senzori de deschidere pe fiecare ușă, panouri solare și o baterie care alimentează sistemele independent de camion, sistem de telematică Cargobull, senzor de cuplare, sistem de interfață Cargobull și cu noul sistem electronic de blocare a ușilor TL4 asigură protecția mărfurilor împotriva accesului neautorizat. Toate aceste echipamente inteligente au rolul de a crește securitatea mărfurilor și a transportului.

Mai multă siguranță pentru încărcătură și șoferi cu sistemul de blocare TL4

O remorcă dotată cu un sistem electronic de control al blocării ușilor TL4 asigură protecția mărfurilor împotriva accesului neautorizat. Această funcție de siguranță inteligentă permite utilizatorilor să controleze automat sistemul de blocare a ușilor, sporind siguranța procesului și a transportului. Aceasta este disponibilă exclusiv în combinație cu soluția telematică TrailerConnect de la Schmitz Cargobull.

Prin intermediul portalului TrailerConnect, utilizatorii pot defini locații de încărcare și descărcare în care sistemul electronic de blocare a ușilor deblochează automat remorca la sosire sau o blochează la plecare. Zonele geofence trebuie configurate doar o singură dată, simplu și comod în portalul TrailerConnect. În plus, odată ce ușa remorcii a fost închisă, se poate activa o blocare automată generală prin simpla apăsare a unui buton în portalul TrailerConnect sau în aplicația beSmart.

Semiremorcile frigorifice Schmitz S.KO COOL sunt pregătite TAPA TSR1

Sistemul oferă un standard ridicat de siguranță datorită automatizării proceselor de blocare și deblocare. Odată configurat în portalul TrailerConnect, riscurile sunt reduse la minimum, iar munca manuală ca parte a procesului de transport este redusă.

Acest lucru are ca rezultat un nivel mai ridicat de control pentru dispeceri și scade cerințele față de șoferi. Toate procesele de blocare și deblocare sunt complet documentate și pot oferi dovada că remorca a fost blocată în mod continuu pe toată durata transportului.

Asociația pentru protecția bunurilor transportate (TAPA) este o organizație formată din producători, furnizori de servicii logistice, transportatori de mărfuri și autorități de aplicare a legii care aplică metode și proceduri dovedite pentru a îmbunătăți securitatea bunurilor de valoare din întreaga lume. Scopul său este de a reduce pierderile din lanțul de aprovizionare.

Din aceeași categorie...

Back to top button