Semiremorcile Kögel Trucker și Cargo Black Edition 2019 expuse la NUFAM 2019

Semiremorcile Kögel Trucker și Cargo Black Edition 2019 expuse la NUFAM 2019
În perioada 26 – 29 septembrie 2019, Kögel va expune la NUFAM 2019 un total de patru semiremorci, din care două semiremorci Kögel Trucker.

În cadrul standului său de la NUFAM 2019, Kögel va expune două semiremorci Kögel Trucker adaptate la nevoile șoferilor care fac transport internațional, respectiv transport construcții.

Semiremorcile Kögel Trucker și Cargo Black Edition 2019 expuse la NUFAM 2019

La exterior, Kögel va expune o semiremorcă frigorifică Kögel Cool – PurFerro quality, precum și un modelul Kögel Cargo Black Edition 2019.

Cu câte un model Kögel Trucker pentru transport pe distanțe lungi și pentru construcțiilor, Kögel va prezenta la standul expozițional rezultatul unui sondaj de opinie pe tema „semiremorca perfectă pentru șoferii de camion” realizat de Kögel în rândul conducătorilor auto profesioniști la Truck Grand Prix, Wolfsmeile și în complexele de servicii de pe autostrăzi.

La NUFAM 2019 vom prezenta modelul Kögel Trucker Trailer, bazat pe cadrul cu sarcină utilă și masă optimizate și pe caroseria modelului Kögel Light Plus din generația NOVUM și dotat cu sistemul de deschidere și blocare rapidă FastSlider de la Kögel.

Astfel, Kögel vine în întâmpinarea cerințelor șoferilorde a avea timpi de încărcare mai mici și le pune la dispoziție o manipulare mai rapidă, mai simplă și mai sigură în timpul încărcării și descărcării. Numeroase alte modele „ajutătoare” completează generația de semiremorci NOVUM, care au fost adaptate în funcție de cerințele șoferilor.

VEZI ȘI: Lipsa locurilor de parcare pentru camioane devine o problemă de siguranță rutieră

Similar modelului Kögel Trucker Trailer, modelul Kögel Trucker Tipper cu dotări personalizate este adaptat perfect la dorințele șoferilor. Pentru această remorcă basculantă, punctele de interes sunt nivelul înalt de utilitate pentru utilizatori în utilizarea zilnică, precum și o sarcină utilă mai mare.

Punctul de pornire pentru acest KTT este reprezentat de cadrul cu sarcină utilă și masă optimizate și de recipientul basculant realizat dintr-un mix inteligent de materiale.

Semiremorca basculantă cu 3 axe, cu un volum de încărcare de 24 mc, prezintă o variantă cu o podea groasă de patru milimetri fabricată din oțel Hardox 450 călit și revenit, cu pereți laterali fabricați din tablă de oțel de cinci milimetri de înaltă rezistență și un perete posterior fabricat din același material fiabil cu grosime de șapte milimetri.

Kögel Cool – PurFerro quality și Kögel Cargo Black Edition 2019
Modelul Kögel Cool – PurFerro quality este o semiremorcă frigorifică adaptată la cerințele de piață specifice industriei transporturilor de alimente proaspete, congelate și produselor farmaceutice.

Mulțumită numeroaselor dotări speciale, clienții se bucură de un nivel ridicat de personalizare – pliat perfect pe nevoile acestora. Un alt element atrăgător și special este modelul Kögel Cargo din generația NOVUM în ediția limitată Black Edition 2019.

Numărul 22 dintr-un total de 100 semiremorci Kögel Cargo Black Edition nu este prevăzut doar cu elemente de culoare neagră cum ar fi prelata, suportul de lămpi și acoperitoarea, ci se remarcă și prin dotările sale extensive.

Acestea includ o osie ridicătoare, jante de aluminiu, o cutie de depozitare a paleților pentru 24 și 8 paleți, un sistem de iluminat interior, lămpi laterale intermitente de gabarit și multe altele.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.