Semnalizare corespunzătoare în trafic utilizând banda reflectorizantă de contur Oralite

Semnalizare corespunzătoare în trafic utilizând banda reflectorizantă de contur Oralite
Banda reflectorizantă de contur Oralite, oferă o semnalizare corespunzătoare a camioanelor, mai ales pe timpul nopții.

Transportul rutier este cel mai des folosit tip de transport pentru livrarea mărfurilor, la nivel mondial.

Semnalizare corespunzătoare în trafic utilizând banda reflectorizantă de contur Oralite

Acesta se efectuează preponderent în vehicule comerciale articulate, dar și în alte tipuri de vehicule comerciale destinate transportului de marfă, precum camioane medii sau camionete.

Astfel, fiind foarte prezente în traficul rutier, aceste vehicule de dimensiuni mari trebuie să îndeplinească toate condițiile de siguranță pentru a nu pune în pericol participanții la trafic.

Pe lângă verificările tehnice care trebuiesc efectuate periodic, semnalizarea corectă a vehiculelor comerciale este obligatorie, mai ales cea vizibilă pe timpul nopții, cu ajutorul produselor special concepute în acest sens.

Produsul frecvent folosit la marcarea vehiculelor comerciale de acest gen este banda reflectorizantă pentru contur.

Datorită proprietăților de retroreflexie, această bandă este vizibilă de la distanță, evidențiind astfel vehiculul în trafic, mai ales pe timp de noapte sau în condiții meteo deosebite (ploaie, ceață sau ninsoare).

VEZI ȘI: Când fiecare kilogram în plus contează, BERGERecotrail cu patru axe este soluția

Algernon, principalul distribuitor în România a foliilor adezive ale producătorului german Orafol Europe GmbH, deține în portofoliul său patru tipuri de benzi reflectorizante de contur, omologate în conformitate cu Regulamentul ECE 104 clasa Cprivind marcarea camioanelor și semiremorcilor: Oralite VC 104+ Curtain Segmented, Oralite VC 104+ Curtain Grade, VC 104+ Rigid Grade și VC 104+ Tanker Stickers.

Banda reflectorizantă de contur Oralite pentru vehicule comerciale

Producția acestora se realizează în trei culori (alb, galben și rosu), pot fi segmentate sau continue, respectiv personalizate cu marca sau logo-ul companiei.

În cazul în care nu știți exact care este produsul de care aveți nevoie pentru personalizarea și semnalizarea flotei auto, consilierii Algernon vă pot oferi informații despre banda reflectorizantă de contur Oralite.

Banda reflectorizantă de contur Oralite pentru vehicule comerciale

Mai multe informații, prețuri sau diverse acțiuni pe care Algernon le organizează găsiți pe site-ul, pagina de Facebook, Instagram și LinkedIn.

De asemenea, cei interesați pot lua legătura cu reprezentații Algernon la numărul de telefon 0799 922 083 sau pe e-mail, la adresa de e-mail: folii-reflectorizante@algernon.ro.

Follow #infotrucker