Top NewsTransport 4.0

Sennder a cumpărat compania olandeză de transport Cars & Cargo

Start-up-ul german continuă să evalueze achizițiile strategice pentru a-și consolida oferta în toată Europa.

Sennder a anunțat achiziția companiei olandeze de transport Cars & Cargo, iar acum, poate pune la dispoziție o flotă de camioane închiriate, pentru prima dată.

Clienții Sennder, care își desfășoară activitatea în Franța, Germania, Belgia, Olanda și Luxemburg, vor beneficia de o extindere semnificativă a capacității de transport și de o calitate a serviciilor premium datorită flotei Cars & Cargo. Aceasta va fi încorporată în tehnologia Sennder, obținând acces la serviciile de gestionarea digitală a flotei, la optimizarea rutei și la integrarea perfectă.

Sennder a cumpărat compania olandeză de transport Cars & Cargo

„Sennder este încă pe un drum remarcabil de creștere, care ne extinde și mai mult poziția de cea mai mare platformă digitală din Europa – achizițiile la nivel înalt fiind o parte importantă a strategiei noastre de condensare în continuare”, explică David Nothacker, cofondator și CEO al Sennder.

Compania olandeză Cars & Cargo operează preponderent în Franța și Benelux, oferind servicii de transport, inclusiv în segmentul de mărfuri generale, cu o flotă de 240 de camioane care, potrivit propriilor informații, transportă peste 43.000 de încărcături pe an.

VEZI ȘI: Camioanele Mercedes plătesc automat pentru alimentarea la stațiile Shell

În trecut, platforma digitală Sennder s-a făcut remarcată prin achiziția unor companii precum Innroute, Everoad și Uber Freight Europe, care a fost și cea mai răsunătoare.

Cu toate acestea, achizițiile de până acum au fost a unor concurenți direcți ai start-up-ului german cu sediul în Berlin, pe care analiștii economici îl evaluează, în prezent, la un miliard de dolari.

Acum, pentru prima dată, un furnizor de servicii de transport clasic a fost integrat în Sennder.

Din aceeași categorie...

Back to top button