Burse de transport

Sennder caută companii de transport pe care să le cumpere

După încă o infuzie de capital de 140 de milioane de euro, platforma digitală de marfă Sennder vrea să achiziționeze și câteva companii de transport.

Platforma digitală de marfă Sennder a reușit să obțină încă o infuzie de capital de 160 de milioane de dolari (140 milioane euro). Printre cei care au investit în compania fondată de Julius Köhler, Nicolaus Schefenacker și David Nothacker se numără și producătorul suedez de camioane Scania.

Sennder caută companii de transport pe care să le cumpere

În interviul pentru publicația „Manager-Magazins“, fondatorii start-up-ului din Berlin au declarat că vor să folosească această infuzie de capital, printre altele, pentru a cumpăra “două până la cinci” companii de transport și expediții.

În plus, start-up-ul german pentru care lucrează în prezent o echipă tehnică de peste 200 de oameni vrea să continue investițiile în tehnologie și cercetare, în special în automatizarea și digitalizarea transportului rutier de mărfuri, obiectivul principal fiind acela de a scădea emisiile de noxe în acest domeniu prin eficientizarea operațiunilor de transport.

Cu ultima investiție de capital, Sennder a devenit un unicorn, start-up-ul din Berlin având acum o valoare de piață de peste un miliard de dolari.

VEZI ȘI: Vin vremuri grele, în Belgia și Olanda, pentru transportatorii est-europeni

Furnizând servicii de transport către peste 10 organizații listate în DAX 30 din Germania și 11 companii din Euro Stoxx 50, Sennder este bine poziționat pentru a conecta companiile de transporturi mici și mijlocii cu expeditorii stabiliți – oferindu-le acces la mărfuri.

Din aceeași categorie...

Back to top button