Seria MAN Driving Professionals oferă sfaturi utile șoferilor de autocare și autobuze

Seria MAN Driving Professionals oferă sfaturi utile șoferilor de autocare și autobuze

Producătorul german de vehicule comeriale MAN le oferă șoferilor de autocare și autobuze o serie de sfaturi utile prin intermediul serie clipuri explicative MAN Driving Professionals.

Seria de clipuri explicative MAN Driving Professionals sunt un suport optim pentru șoferii de autocare și autobuze MAN și ilustrează cele mai noi inovații tehnice și modul în care acestea fac mai ușoară și eficientă viața șoferului.

Seria MAN Driving Professionals oferă sfaturi utile șoferilor de autocare și autobuze

Seria de clipuri explicative dedicată șoferilor de autocare și autobuze abordează temele de la eficiență și siguranță rutieră, până la modul cum trebuie acționat în cazul unui accident.

MAN Truck & Bus a publicat prima serie de opt episoade urmând ca proiectul MAN Driving Professionals să fie continuat permanent de acum încolo.

În primele episoade sunt tratate subiecte precum sistemul de climatizare, sfaturi pentru un condus economic, precum și sistemul de gestionare al situațiilor de urgență în cazul unui incediu.

Un episod special este dedicat sistemelor MAN EfficientCruise și MAN OptiView.

VEZI ȘI: Rularea în pluton a camioanelor reduce consumul de carburant și noxele

Ultimul este primul sistem care înlocuiește oglinzile standard și care este disponibil în standard pentru autocare. În clip se poate vedea cum funcționează și cum contribuie la creșterea siguranței rutiere. De asemenea sunt efectuate teste în diferite condiții, înclusiv rularea în tuneluri și se prezintă cât de bună este calitatea imaginii, inclusiv în condiții de luminozitate scăzută.

Un alt subiect abordat este cel legat de sistemul de asistență la frânare EBA (Emergency Brake Assist), care avertizează șoferul în cazul unei coliziuni iminente și care acționează frânarea de urgență până la oprirea completă.

Un alt subiect abordat este și cel al reglării corecte a scaunului șoferului. Totul pentru ca șoferul să poată conduce relaxat și să nu obosească la drumurile lungi.

Toată seria de clipuri explicative MAN Driving Professionals este disponibilă pe canalul de YouTube MAN Truck & Bus.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.