GreenZoneȘtiri

Serviciu de van-sharing oferit de Renault MOBILITY și IKEA Franța

IKEA Franța a semnat un parteneriat cu Renault MOBILITY prin care oferă clienților săi un serviciu de van-sharing 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, acolo unde locațiile sale permit acest lucru.

Punctul forte al gigantului suedez de mobilă este acela că clientul își transportă și asamblează singur mobila, permițând companiei să reducă considerabil costurile logistice, transport și depozitare a mobilierului dezasamblat.

Serviciu de van-sharing oferit de Renault MOBILITY și IKEA Franța

În acest fel, clientul obține economii.

Totuși, uneori acesta are dificultăți la transportul mobilierului mare în mașina personală.

Însă, de acum, acesta își va putea transporta orice tip de mobilier grație serviciului de van-sharing oferit de IKEA Franța în colaborare cu Renault MOBILITY.

Serviciul de van-sharing este disponibil în prezent pentru magazinul Villiers Ikea din Paris, însă acesta va fi extins progresiv la toate cele 32 de punctele IKEA din Franța până în luna septembrie.

În total, aproape 300 de automobile și comerciale ușoare (Trafic, Kangoo, Kangoo Z.E., ZOE) vor fi puse la dispoziția clienților magazinelor IKEA.

VEZI ȘI: Serviciul Connected Safety disponibil pe noile modele Volvo Trucks

Inițial, vehiculele închiriate vor fi atât electrice, cât și cu motoare cu ardere internă, în funcție de infrastructura de încărcare disponibilă la fața locului, însă, din 2020, aceasta va fi exclusiv electrică.

În prezent, Renault MOBILITY este deja prezent pe întreg teritoriul Franței cu 180 de flote active de vehicule disponibile pentru închiriere 24/24 h, 7 zile pe săptămână, atât în rețeaua Renault, cât și în alte locații din centrele orașului, parcări publice și alte locuri.

Serviciu de van-sharing oferit de Renault MOBILITY și IKEA Franța

Datorită aplicației mobile MOBILITY, clienții pot beneficia de un serviciu de închiriere simplu și rapid, începând cu 7 eurp pe oră (TVA inclus), în funcție de vehiculul închiriat (asigurare și 100 km/62 mile incluse).

Disponibilitatea imediată a vehiculelor și alegerea locului de preluare – de la parcarea unui magazin IKEA sau a flotei Renault MOBILITY – va oferi clienților o mare flexibilitate a serviciilor.

Din aceeași categorie...

Back to top button