ParcariȘtiri

Serviciu rapid de servire cu mâncare a șoferilor de camioane în Germania

Începând de luni, 23 martie, operatorul Tank & Rast a implementat în locațiile sale din Bayern un serviciu rapid de servire cu mâncare (gustări calde și reci) a șoferilor de camioane, în condiții de siguranță.

Pentru a preveni răspândirea viruslui COVID-19, toate restaurantele din regiunea Bayern sunt închise și nu fac livrări decât la domiciliu. În aceste condiții este o adevărată provocare pentru șoferii de camion să găsească ceva de măncare, în special în zonele de frontieră.

Serviciu rapid de servire cu mâncare a șoferilor de camioane în Germania

Astfel, autoritățile din Bayern și operatorul Tank & Rast au găsit o soluție rapidă pentru ca cei care țin lumea în mișcare să aibă acces rapid la gustări calde sau reci în benzinăriile și locurile de parcare de pe autostrăzile din regiune.

„În situația actuală, șoferi de camion fac o treabă incredibilă. În ciuda tuturor dificultăților înceaercă să livreze lucrurile absolut necesare pentru toată lumea și nu vor putea să facă asta decât dacă și ei au tot ce le este necesar și se simt în siguranță. Vom încerca să facem tot ce putem în această perioadă pentru ca șoferii de camion să-și poată desfășura în cele mai bune condiții. Depindem de munca pe care o fac ei și trebuie să-i suținem cât putem de mult”, a spus Kerstin.

Începând de luni, 23 martie, operatorul Tank & Rast a implementat un serviciu rapid de servire, în condiții de siguranță, pentru ca șoferii să aibă acces la gustări pe care să le poată lua rapid și fără să se pună în pericol.

VEZI ȘI: Liberalii germani spun că nu este necesară ridicarea restricțiilor de cabotaj în Germania

Astfel, în toate parcările și benzinăriile operate de Tank & Rast șoferii de camion au posibilitatea să găsească mâncare pe care să o poată lua în cabină, în ciuda restricțiilor existente în regiune.

MAN și VEDA oferă o cafea gratuită șoferilor
Și MAN și-a arătat empatia și le mulțumește tuturor șoferilor de camioane pentru angajamentul lor. Astfel, în cooperare cu Deutschen Autohöfe e.V. (VEDA) și platforma Trucker’s World, producătorul german de camioane oferă o cafea gratuită tuturor șoferilor de camioane care se află în aceste zile în Germania.

Este vorba de un total de 5.000 de vouchere în valoare de 3 euro (câte 50 per fiecare locație) disponibile în locațiile VEDA.

Din aceeași categorie...

Back to top button