InfoTechService

DKV oferă serviciu post-pay pentru taxa de drum din Slovenia

Începând cu 1 februarie 2016, DKV Euro Service oferă clienților un sistem post-pay pentru taxa de drum din Slovenia în plus față de sistemul actual de pre-pay pentru toate vehiculele de peste 3,5 tone.

Acest lucru înseamnă că șoferii nu vor mai trebui să coboare din cabină, la stațiile de taxare, pentru a încărca unitatea lor de bord (OBU). Utilizatorii serviciului post-pay au, de asemenea, avantajul de timp suplimentar pentru a plăti.

Sistemul post-pay poate fi folosit fie cu OBU fie cu cardul cu chip (cardul DARS) emis de către operatorul taxei de trecere, DARS. Utilizatorii care au plătit prin pre-pay cu OBU pot trece la sistemul post-pay pe loc prin prezentarea OBU și DKV CARD în orice stație de taxare DARS sau la Toll User Centre din Ljubljana, Slovenia. Orice credit din sistemul pre-pay este transferat către utilizatorul sistemulului de post-pay.

DKV oferă serviciu post-pay pentru taxa de drum din Slovenia

În acest moment, nu se emit unităti de bord noi de către operatorul de taxă. Ca o alternativă la unitatea lor OBU, utilizatorii pot plăti taxa prin sistemul post-pay cu ajutorul unui card DARS. Aceste carduri cu cip pot fi achiziționate de la orice stație de taxare sau pot fi comandate direct de pe site-ul DARS. Cardurile DARS, care sunt deja utilizate în sistemul pre-pay pot fi transformate în post-pay cu DKV CARD la oricare din stațiile de taxare ale operatorului.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button