AnvelopeInfoTechȘtiri

Goodyear ServiceLine 24H ajuta flotele sa reduca costurile

Cele mai recente date demonstreaza faptul ca Goodyear ajuta flotele sa reduca din costuri gratie minimizarii timpilor de oprire cauzati de producerea unei pene.

Timpul mediu din reteaua europeana TruckForce de la Goodyear necesar pentru a ajunge si a repara o pana survenita in drum este in scadere.

Raspunsul rapid pentru interventie la marginea drumului inseamna o productivitate mai mare, timpi de livrare respectati si clienti satisfacuti – cu alte cuvinte afaceri profitabile. Aceasta este exact ceea ce Goodyear livreaza gratie liniei sale de asistenta rutiera la marginea drumului, ServiceLine 24h, prin intermediul furnizorilor de service din reteaua TruckForce.

Goodyear ServiceLine 24H ajuta flotele sa reduca costurile

In intreaga Europa, Goodyear are peste 2000 de centre de service TruckForce in 28 de tari. Timpul de rezolvare este masurat de la primirea apelului telefonic, in centrul Goodyear ServiceLine 24h, si pana in momentul in care vehiculul pleaca la drum cu treaba terminata. Un timp mediu mai scurt de interventie este cu adevarat important daca luam in calcul si drumurile inaccesibile, unde asigurarea unei asistente rutiere nu este un lucru deloc la indemana. Per total, in 2014, peste 10.200 de incidente au fost rezovate prin reteaua TruckForce.

Viteza de raspuns a asistentei rutiere dedicate de la Goodyear este semnificativ imbunatatita de utilizarea unui website ServiceLine 24h optimizat pentru telefonul mobil:  https://serviceline.24assist.eu/mobile. Acesta nu numai ca permite conducatorilor auto sa raporteze problema repede, dar si, utilizand GPS-ul, sa transmita cu acuratete catre centrul de control datele de localizare ale vehiculului chiar daca conducatorul nu stie cu exactitate unde se afla.

Fiecare din cei 2000 de funizori de servicii TruckForce folosesc personal specializat si tot echipamentul necesar pentru a avea grija de orice problema legata de anvelope. Serviciul de asistenta rutiera Goodyear ServiceLine 24h opereaza 24 de ore pe zi, 365 de zile din an. In cazul unei pene de cauciuc, contactul cu centrul multi-lingvistic de control da posibilitatea trimiterii celui mai apropiat vehicul de interventie pentru a rezolva problema.

Atat reteaua TruckForce cat si serviciul ServiceLine 24h sunt elemente din programul de management al anvelopelor Fleet First de la Goodyear, oferind anvelope de camion premium noi si resapate, servicii dedicate si solutii inovative precum Fleet Online Solutions, acesta fiind un program de management de la Goodyear dezvoltat pe baza de internet.

Din aceeași categorie...

Back to top button