Fleet Online Solutions de la Goodyear

Goodyear Fleet Online Solutions

Serviciul de evaluare tehnica mobila Fleet Online Solutions (FOS Mte) pentru clientii OTR este un program de management prin internet, ce permite completarea online a rapoartelor de inspectie in timp ce acestea se afla in continuare in lucru.

Acest serviciu rapid ofera consumatorilor informatii importante pentru fiecare anvelopa din flota. El ofera de asemenea informatii relevante in termeni de costuri curente pentru o mai mare transparenta. Fleet Online Solutions Mte este un important pas inainte pentru operatorii din segmentele de afaceri de tip OTR, pentru operatorii de excavatoare si alte echipamente grele. El da posibilitatea fiecarui reprezentant OTR sa ofere un raport direct de inspectie a flotei de pe un site al clientului prin internet. Aceste rapoarte, care sunt facute dupa pozitia anvelopelor, ofera detalii complete clientului, incluzand aici proiectia performantei, nivelurile masurate ale performantei versus nivelurile sale recomandate, costul per ora, numarul de ore realizat per milimetru de cauciuc si valoarea de risc.

Valoarea de risc se obtine din raportul valorilor presiunii masurate in raport cu cele recomandate pentru fiecare anvelopa in parte. Aceasta este convertita in moneda locala, aratand cat de mult va costa o anvelopa umflata gresit, in cazul in care presiunea nu este corectata pe toata durata cuprinsa intre ziua in care a fost efectuata vizita si sfarsitul de viata estimat al anvelopei. Potrivit consumatorilor, aceasta este cea mai impresionanta si importanta caracteristica oferita. Aceasta este considerata unica in industrie si ajuta consumatorii sa inteleaga riscul financiar ce decurge din utilizarea unor anvelope in care presiunea nu este corecta.

Fleet Online Solutions de la Goodyear

Consumatorii vorbesc in euro sau in moneda lor locala; ei nu vorbesc in bari sau PSI. De aceea, noi convertim variatia inregistrata la nivelul presiunii in anvelope fata de valorile de referinta intr-o valoare de risc care spune cu adevarat ceva despre costurile ce urmeaza sa fie inregistrate pe durata de viata ramasa a anvelopei, a spus Stephan Renson, After Sales si Marketing Manager Off-The-Road Tires Goodyear EMEA.

In prezent, programul Fleet Online Solutions Mte opereaza in majoritatea tarilor europene, pentru Africa de Sud si Orientul Mijlociu, programul fiind disponibil spre sfarsitul anului 2013. Pe masura ce programul se extinde, mai multe informatii disponibile vin catre echipa Goodyear OTR EMEA, dandu-i acesteia posibilitatea de a furniza servicii mai bune. Mai multe instrumente sunt inca in stadiul de dezvoltare, precum o adresa saptamanala pentru a ajuta echipa Goodyear sa-si maximizeze managementul de timp si teritoriu.

Goodyear produce una din cele mai complete game de anvelope de calitate OTR de pe piata. Aplicatiile includ camioane de gunoi rigide si articulate, incarcatoare, gradere, echipament portuar si industrial, pentru minerit si minerit in adancime, automacarale, dar si asistenta echipamentelor la sol.

Follow #infotrucker