CamioaneȘtiri

Serviciul Scania Rental disponibil și în România

La începutul lunii iunie, Scania România a lansat un nou concept, unic pe piața din România, dar foarte răspândit în Europa și nu numai, anume Scania Rental.

Acest concept constă în închirierea unui camion Scania pe o perioadă de 2 sau de 3 ani la o rată fixă lunară ce include câteva avantaje pentru client.

Serviciul Scania Rental disponibil și în România

Primul dintre avantajele servicului Scania Rental este „Asigurare personalizată Scania” (Casco și RCA).

Prin acest serviciu, clientul nu are nici o grijă în cazul unui eveniment auto nedorit. Sunt acoperite și extrariscurile specifice activității de transport (încărcarea, descărcarea, ancorarea mărfii, tractarea camionului etc).

Dosarele de dauna vor fi instrumentate rapid în rețeaua de service-uri Scania, iar decontarea se face direct cu asiguratorul.

Contract complet de reparații și întreținere de la Scania
Exista un cost FIX pentru TOATE operațiile de reparații și întreținere. Imobilizările nedorite ale camionului ce pot genera pierderi financiare sunt reduse drastic printr-un program de service foarte bine organizat.

Scania MAX 24
Prin acest servicu Scania garantează ca în cazul opririi accidentale a camionului din cauze tehnice (camionul nu mai poate fi operabil), acesta va fi în funcțiune din nou în maxim 24 de ore.

Dacă acest lucru nu se întamplă, vom plăti clientului suma de 200 de euro pentru fiecare zi de imobilizare a camionului după primele 24 de ore.

Asistenta Scania 24 din 24
Pentru orice problema tehnică urgentă, clientul beneficiază gratuit de serviciul de asistență Scania oriunde în Europa.

Sistem de management al parcului auto: Scania C200
Este inclus sistemul de management al parcului auto Scania C200, având acces pe un portal web unde clientul poate descărca și vizualiza în timp real parametrii de exploatare ai autocamionului (consum de combustibil, cantitate de combustibil în rezervor etc), precum și poziționarea acestuia și istoricul rutelor parcurse.

Diferența față de alte sisteme de monitorizare este ca Scania C200 scoate în evidenta abaterile apărute în exploatare și, ca exemplu, raportându-ne la consumul de combustibil, aceste abateri pot fi provocate de: timp excesiv de folosire a motorului la ralanti, număr mare de frânări (în regim normal sau de urgență), distanța parcursă în modul manual, abuz asupra motorului (folosire în afara plajei economice de turații) și altele.

Clientul va primi informari și recomandări periodice de la departamentul Scania de instruire a șoferilor legate de stilul de conducere al șoferilor și cum poate fi îmbunătățit.

Driver Training
O zi de instruire pe an pentru fiecare șofer, instruire pentru șofat economic: Eco Driving.

Anvelope Bridgestone
Costuri lunare fixe cu anvelopele, incluse în costul lunar unic. Managementul anvelopelor și costurile lunare cu anvelopele sunt incluse, beneficiind totodată de o rețea extinsă de service-uri și asistență rutieră.

Oferta speciala de la MOL pentru clientii Scania Rental
Toti clientii Scania Rental beneficiaza de un discount minim de 0.1 RON /litru motorina din pretul de lista, pana la 0.15 RON / litru motorina si un termen de plata la 30 de zile*. Oferta este valabila in toata reteaua de benzinarii.

Aceasta oportunitate lansată de Scania permite transportatorilor să se ocupe de afacerea lor în cel mai relaxat mod posibil, fără să se preocupe de reparațiile și intreținerea camioanelor, de costurile neprevăzute, ci doar de operațiunile de transport efectiv.

Prin Scania Rental se pot închiria două tipuri de camioane: G Highline 420 CP și R Highline 440 CP, pe o perioada de 2 sau de 3 ani, în funcție de nevoile clientului. La finalul perioadei de 2-3 ani, camionul va reveni Scania România și va fi revândut ca și camion rulat.

Scania îi are ca parteneri în acest proiect pe Brigdestone și MOL România.

*Cu condiția aprobării dosarului de creditare de către comitetul de creditare MOL. Carduri valabile în țările din grupul MOL (Ungaria, Slovacia, Slovenia, Austria, Croaţia, Serbia și Italia).

Din aceeași categorie...

Back to top button