Serviciul TOLL2GO permite plata taxelor de drum în Germania și Austria

Serviciul TOLL2GO permite plata taxelor de drum în Germania și Austria

TOLL2GO, un serviciu oferit de Toll Collect și ASFINAG, operatorul și administratorul autostrăzilor din Austria, pentru plata taxelor de drum în Germania și Austria

Cu TOLL2GO se pot plăti taxele din Austria prin unitatea on board (OBU) de la Toll Collect, un serviciu util dacă efectuați frecvent transporturi în Austria și Germania.

Avantajul este, acum, că pentru plata taxelor în Germania și Austria mai este nevoie de un sigur dispozitiv, acest OBU pus la dispoziție de Toll Collect.

VEZI ȘI: Mercedes-Benz a livrat 20 de camioane Actros 1843 LSnRL către Dumagas Transport

Pentru cei care sunt deja clienți Toll Collect sau ASFINAG, serviciul TOLL2GO este oferit gratuit, iar pentru clienți noi se percepe o taxă de operare de 5 euro, taxă care se plătește o sinură dată.

Chiar dacă se folosește o unitate on board comună, există în continuare contracte diferite cu fiecare entitate care percepe taxele, iar decontarea se face separat cu fiecare dintre cei doi operatori.

TOLL2GO este încă un pas către un serviciu de taxare unic care să fie valabil în ttoată Uniunea Europeană. Pentru prima dată, a fost posibilă stabilirea unei cooperări între un sistem de colectare a taxelor pe bază de microunde și un sistem de colectare a taxelor prin satelit.

Pentru înregistrare și alte detalii puteți accesa – https://www.go-maut.at/portal/portal;jsessionid=AA41E4726A5608FB045D363875D721C3.jvm.pr.internet_neu.exa02

 

 

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.