Centru de vaccinare mobil amenajat într-un Setra MultiClass S 415 LE

Setra MultiClass S 415 LE transformat în centru de vaccinare mobil
Daimler Buses a transformat un Setra MultiClass S 415 LE business într-un centru ce vacccinare mobil, pentru a susține campaniile locale de vaccinare anti COVID-19 din Germania.

Până la 400 de persoane pot fi vaccinate în fiecare zi la bordul centrului de vaccinare mobil Setra MultiClass S 415 LE cu intrare joasă pe care Daimler Buses Germania l-a predat Grupului Huber.

Centru de vaccinare mobil amenajat într-un Setra MultiClass S 415 LE

Compania cu sediul în Mühlhausen a dezvoltat un concept interior inovator care oferă toate condițiile pentru un proces de vaccinare complet digitalizat – de la înregistrare până la informarea despre vaccin și vaccinarea efectivă.

VEZI ȘI: Autobuzul electric MAN Lion’s City E a ajuns și în România

În următoarele săptămâni, Huber va folosi autobuzul în zonele în care există seniori care trebuie să parcurgă distanțe mari până la centrele de vaccinare. În acest fel, autobuzul prevăzut cu filtre active cu proprietăți antivirale, dezvoltate de Daimler Buses, va reduce presiunea din principale centre de vaccinare.

Mai mult, în viitor, autobuzul va fi pus la dispoziția companiilor și instituțiilor ce desfășoară campanii de vaccinare în propriile sedii.

Centru de vaccinare mobil amenajat într-un Setra MultiClass S 415 LE

Setra S 415 LE business, cu lungimea de 12 metri, este echipat cu patru cabine de vaccinare, prevăzute cu console pentru monitoare și suporturi ultramoderne pentru seringi. Partea din spate a autobuzului interurban Setra este prevăzută cu o zonă de înregistrare, scaune pentru consultații medicale, stații de lucru pentru prepararea dozelor și un frigider pentru depozitarea diferitelor vaccinuri.

Follow #infotrucker