BusȘtiri

Setra S 416LE transformat în centru de testare COVID-19

Mai multă flexibilitate în testarea COVID-19 a copiiilor, bătrânilor și personalul medical cu ajutorul unui autobuz interurban Setra S 416LE.

Daimler Buses susține lupta împortiva noului coronavirus, transformând un autobuz interurban Setra S 416LE în centru de testare COVID-19.

Setra S 416LE transformat în centru de testare COVID-19

Autobuzul a fost realizat în patru săptămâni de divizia din Neu-Ulm și va fi utilizat de Huber Group Holding SE pentru realizarea testelor COVID-19 la școli, azile de bătrâni și diverse companii.

„Testarea mobilă a personalului medical și a angajaților, de exemplu, este posibilă în autobuz”, spune Thomas Görtler, Business Development Manager la compania din Mühlhausen care utilizează autobuzul Setra.

Astfel, vehiculul face parte din procesul de testare complet digitalizat al Grupului Huber, care asigură implementarea sigură și eficientă a testării COVID-19 datorită soluției sale de infrastructură cuprinzătoare.

Procesul de testare este unul simplu. Pacienții vor intra prin spate, acolo unde vor fi prelucrate datele personale, iar probele vor fi recoltate în partea din față.

Setra S 416LE transformat în centru de testare COVID-19
Setra S 416LE transformat în centru de testare COVID-19

Totodată, autobuzul a fost echipat cu o copertină și un încălzitor pentru a proteja pacienții și personalul în cazul apariției ploii. Mulțumită tehnologiei Wi-Fi la bord, datele sunt introduse direct într-o bază de date criptată, astfel încât procesarea lor și accesarea rezultatelor să fie cât mai rapidă.

După aproximativ doar 90 de secunde procesul este finalizat, iar cei testați pot părăsi autobuzul. În urma testării, Grupul Huber spune că rezultatele sunt disponibile în 24 de ore.

Grupul Huber operează stații de testare COVID-19 staționare complet digitalizate. Datorită centrului de testare mobil, testarea este acum mai flexibilă.

Din aceeași categorie...

Back to top button