Bus

Setra S 516 HDH, noul autocar de echipă a lui FC Koln

Jucătorii echipei germane de fotbal FC Koln vor călători în confort și siguranță la bordul noului autocar de echipă Setra S 516 HDH.

Noul autocar al echipei FC Koln este un Setra S 516 HDH, echipat cu 30 de scaune îmbrăcate în piele rafinată și suporturi pentru picioare. De asemenea, fiecare dintre scaune are și o tăviță reglabilă electric. În partea din spate a autocarului au fost instalate două mese pliabile pentru diverse activități.

Setra S 516 HDH, noul autocar de echipă a lui FC Koln

De asemenea, autocarul din gama Top Class este echipat cu sistemul de aer condiționat TopAir, cu o bucătărie dotată cu aparat de cafea automat, patru ecrane de 19 inch și un sistem audio cu patru subwoofere.

Un pachet cuprinzător de sisteme de asistență a șoferului asigură cel mai înalt nivel posibil de siguranță în autocarul folosit de FC Koln pentru depasările din camionatul național. Printre sisteme se numără și Active Brake Assist ABA 4 care avertizează în câteva milisecunde despre o potențială coliziune cu pietoni în mișcare și inițiază automat frânarea parțială, dacă este necesar.

Caroseria a fost vopsită complet în roșu, iar la jumătate a fost stilizată emblema clubului german, capra Hennes. În același timp, autocarul a fost echipat și cu lumini de întâmpinare care proiectează logo-ul echipei pe sol.

VEZI ȘI: 127 de autobuze MAN Lion’s City pentru serviciul de transport public din Oslo

De asemenea, pe autocar au fost trecute și numele celor 6.000 de deținători de abonamente care au renunțat la rambursarea acestora în timpul crizei cauzate de pandemia de coronavirus. Chiar și numărul de înmatriculare al acestui Setra este special: K-FC 1.

Din aceeași categorie...

Back to top button