Știri

Șfârșit tragic pentru șoferul maghiar al unui camion pe centura Ljubljanei (VIDEO)

Șoferul maghiar (53 de ani) al unui camion și-a pierdut viața într-un tragic accident de circulație întâmplat în Slovenia, pe centura Ljubljanei.

Pe 13 noiembrie, dimineața, camerele de supraveghere ale Companiei de Autostrăzi din Slovenia (DARS) de pe centura Ljubljanei au surprins momentul impactului dintre un camion și un autoturism, în urma căruia șoferul maghiar de camion și-a pierdut viața.

Șfârșit tragic pentru șoferul maghiar al unui camion pe centura Ljubljanei (VIDEO)

Accidentul a fost produs de un șofer sloven în vârstă de 41 de ani, aflat la volanului unui Opel Corsa, care a pierdut controlul vehiculului, lovind în lateral camionul pe lângă care trecea.

VEZI ȘI: Cine va fi câștiga titlul Romanian Transport Company of the Year 2019?

În urma impactului, camionul a trecut peste glisiera de protecția și a căzut în gol de pe viaduct, aproximativ 20 de metri. Din păcate, șoferul maghiar de camion în vârstă de 53 de ani nu a supraviețuit accidentului, în timp ce șoferul sloven care a provocat accidentul n-a suferit nicio vătămare fizică.

Traficul pe autostradă în direcția Stiria (Austria) a fost închis până la prânz. Între timp, poliția continuă să strângă informații despre cauzele accidentului.

Șfârșit tragic pentru șoferul maghiar al unui camion pe centura Ljubljanei (VIDEO)

În cazul în care va fi găsit vinovat pentru provocarea un accident din cauza conducerii neglijente, care este infracțiune în Slovenia, șoferul sloven riscă o pedeapsă de până la 8 ani de închisoare.

DARS a decis să publice imaginile cu acest accident rutier pentru a le aminti șoferi despre cât de rapid se poate întâmpla o tragedie. În acest caz, vorbim de 16 secunde.

Din aceeași categorie...

Back to top button