Sfârșit tragic pentru șoferul unei autoutilitare pe autostrada A57, în apropiere de Köln

Sfârșit tragic pentru șoferul unei autoutilitare pe A57, în apropiere de Köln
Luni, 31 august, șoferul unei autoutilitare înmatriculată în Polonia și-a pierdut viața într-un trafic accident rutier produs pe autostrada A57, în apropiere de Köln.

Conform purtătorului de cuvânt al poliției, autoutilitara cu plăcuțe de înmatriculare poloneze a lovit violent din spate un camion oprit într-un blocaj rutier.

Sfârșit tragic pentru șoferul unei autoutilitare pe autostrada A57, în apropiere de Köln

În urma accidentului, autostrada A57 în direcția Köln între Köln-Worringen și intersecția Köln-Nord a fost închisă pentru a permite echipelor de intervenție să intervină și să curețe resturile rezultate în urma accidentului.

Secțiunea a fost redeschisă traficului marți, 1 septembrie, la ora 8:00.

Primul echipaj a ajuns la fața locului la ora 21:46. Potrivit informațiilor furnizate de poliția germană, polițiștii și salvatorii au avut inițial dificultăți în a ajunge la locul accidentului.

VEZI ȘI: Acțiuni de control privind păstrarea distanței între vehicule, în special la camioane

“Cabina autoutilitarei a fost extrem de avariată în urma impactului violent, astfel că, șoferul acesteia, în vârstă de 20 de ani, a rămas captiv între fiarele contorsionate”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției.

După ce echipele de salvare au reușit să-l extragă din cabina distrusă, șoferul a fost reanimat, dar din păcate organismul său a cedat din cauza rănilor incompatibile cu viața, așa cum a anunțat poliția marți dimineață.

Investigații mai detaliate asupra cauzei accidentului sunt încă în curs de desfășurare.

Follow #infotrucker