CarburantiȘtiri

Shell intră oficial pe piața cardurilor de carburant din România

Shell, una dintre cele mai mari companii din energie la nivel mondial, și-a anunțat oficial intrarea pe piața cardurilor de carburant din România.

Shell intră oficial pe piața cardurilor de carburant din România

Shell a decis să-și consolideze prezența pe piața cardurilor de carburant din România, astfel că, începând cu 1 aprilie 2021, va prelua sub Shell Commercial Road Transport, toate activitățile care în prezent sunt în sarcina Transport Service Group (TSG).

O echipă de 57 de persoane va oferi suport clienților B2B români, din biroul situat în București. Aceleași servicii, care au fost furnizate în ultimii 15 ani printr-un agent local, vor fi acum gestionate direct de Shell, fără nici un impact asupra operațiunilor zilnice pentru clienții existenți.

”Ne dorim să vă susținem în efortul de a deveni mai competitivi pe piața de transport europeană”, declară compania într-o informare trimisă clienților. La această preluare se lucrează de câteva luni, iar acum, echipa care va fi condusă de Adrian Ciceu, Country Manager, este pregătită de startul operațiunilor în România.

„Atât clienții noștri globali, cât și cei din România caută să se adapteze la schimbările din piață și apelează tot mai des la noile tehnologii și soluții digitale. Pentru a-i sprijini cât mai eficient în acest demers, Shell valorifică în folosul lor capacitățile sale și know-how-ul global, astfel încât să le poată oferi soluțiile de energie și serviciile de care au nevoie. Ne-am angajat să consolidăm constant relația noastră cu clienții și să răspundem adaptat nevoilor lor”, a spus Patrick Carre, Vice-Președinte Global Commercial Road Transport al Shell.

VEZI ȘI: DKV a cumpărat furnizorul de carduri de carburant Smart Diesel

Clienți vor folosi aceleași carduri de carburant și vor continua să beneficieze de același nivel de servicii, toate clauzele contractuale actuale cu Shell Ungaria menținându-se neschimbate. Toate activitățile legat de cardurile de combustibil, pe care le desfășoară în acest moment TSG, vor rămâne la dispoziția clienților și vor fi preluate de echipa Shell Commercial Road Transport.

Shell spune că ceea ce se va putea schimba sunt detalii administrative, telefoane și emailuri de contact și adresa biroului central din România.

Schimbare confirmată și de TSG
Într-un răspuns oferit publicației noastre, care avea această informație încă din 8 ianuarie, Transport Service Group (TSG) a confirmat schimbarea.

„Decizia Shell de a prelua activitățile care sunt în prezent în sarcina TSG a fost luata de comun acord, în contextul strategiilor de dezvoltare diferite ale celor două companii. Menționăm că, timp de 16 ani, echipa TSG a reușit să dezvolte parteneriate de durată cu companiile de transport printr-o atenție deosebită la nevoile acestora, venind permanent în sprijinul clienților. Plecând de la această premisă, TSG va rămâne în domeniul serviciilor specifice transportului de marfuri.”

Noi soluții energetice mai curate
Operațiunile Shell Commercial Road Transport din România fac parte dintr-o entitate globală a Shell, care se va concentra pe tranziția energetică în segmentul transportatorilor de mare tonaj.

Shell și-a asumat un obiectiv ambițios, vizând să devină un lider al furnizării de energie curată. Pentru transportul comercial rutier, această viziune va însemna că Shell își propune să conducă tranziția către utilizarea unor combustibili noi, mai curaţi,inclusiv LNG și hidrogen.

Compania intenționează să demareze în cel mai scurt timp această tranziție, atât cu clienții săi români, cât și cu alți jucători din piață și vizează atât modul în care această tranziție poate fi gestionată eficient dar și, de asemenea, accelerată.

O altă oportunitate cheie identificată de Shell este folosirea tehnologiilor digitale prin care să își ajute clienții să crească eficiența operațiunilor lor.

Din aceeași categorie...

Back to top button