CarburantiTop News

Shell operează în formulă completă pe piața din România

Filiala din România a devenit operațională începând cu 1 aprilie 2021.

Shell a anunțat că operează în formulă completă pe piața din România, cu o echipă formată din 57 de persoane, coordonată de Adrian Ciceu, Country Manager.

”Echipa Shell România este acum în formula completă și cu motoarele turate la maximum pentru a ne servi cât mai eficient clienții din piața locală”, spune Adrian Ciceu, Country Manager, Shell Romania.

Shell operează în formulă completă pe piața din România

Serviciile oferite de Shell pe piața din România includ carduri de combustibil și asistență în domeniu pentru companiile din transportul comercial rutier internațional.

Totodată, Shell România oferă și servicii de taxe de drum, recuperare de TVA și accize, asistență tehnică 24/7, parcări pentru vehicule de mare tonaj și asistență rutieră. În Europa, Shell oferă acces la peste 10.000 de stații proprii și deține o rețea mixtă de 69 de stații LNG proprii și în parteneriat.

”Acum, clienților le asigurăm acces direct la portofoliul nostru de servicii, produse și know-how și putem răspunde direct nevoii lor de a avea un sprijin sporit în eficientizarea afacerilor, printr-o gamă mai largă de servicii, bazate pe tehnologii și soluții mai avansate”, mai spune Ciceu.

VEZI ȘI: Aparatul de bord DKV BOX EUROPE acoperă nouă țări

Shell România și-a început oficial activitatea pe piața locală la 1 aprilie 2021. Astfel, serviciile furnizate de Shell în ultimii 15 ani prin intermediul TSG Shell sunt acum gestionate direct de echipa nou creată.

Rămâne de văzut cum va gestiona noua echipă Shell cel mai important portofoliu de clienți de carduri de carburant din România, având în vedere standardul ridicat de servicii pe care aceștia s-au obișnuiți să-l primească.

Din aceeași categorie...

Back to top button