CarburantiTop News

Shell reintră pe piața din Italia prin intermediul PAD Multienergy

Shell își extinde prezența la global prin reintrarea pe piața din Italia printr-un acord de licență de marcă cu PAD Multienergy.

Acordul cu PAD Multienergy, unul dintre cei mai importanți distribuitori de combustibili din Italia, va ajuta Shell să ocupe o poziție importantă pe piața mobilității din Italia, oferind clienților o gamă largă de produse și servicii cu emisii reduse de carbon.

Shell reintră pe piața din Italia prin intermediul PAD Multienergy

Clienții din Italia vor avea în curând acces la produsele premium Shell, inclusiv Shell V-Power și Shell Lubricants. Clienții de flote vor putea folosi cardul hibrid Shell pentru a accesa soluțiile de mobilitate Shell și una dintre cele mai mari rețele de stații de service și ofertă de încărcare cu 24.000 de locații.

De-a lungul timpului, Shell și PAD Multienergy își vor crește treptat oferta de carburanți cu emisii reduse, inclusiv biocombustibili, gaz natural lichefiat (LNG) și puncte de încărcare pentru vehicule electrice. Un număr tot mai mare de stații vor deveni noduri de mobilitate, oferind diversele soluții necesare tranziției energetice.

„Suntem încântați de restabilirea prezenței noastre de retail pe piața din Italia. Marca Shell reprezintă calitate, servicii și inovație și în curând Shell intenționează să ofere șoferilor italieni mai multe soluții pentru călătoriile lor, inclusiv încărcarea vehiculelor electrice și combustibili cu emisii reduse de carbon”, a spus Giorgio Delpiano, Senior Vice President, Shell Fleet Solutions și E-Mobility.

VEZI ȘI: ESSO preia rețeaua de benzinării OMV din Germania

Ca parte a acordului, PAD Multienergy va schimba identitatea vizuală a 500 de stații de carburanți din Italia sub marca Shell. Prima stație cu noua identitate Shell este de așteptat să se deschidă în luna martie, urmând ca mai multe stații să fie rebranduite în lunile următoare.

Shell are o prezență în Italia de mai bine de 100 de ani și este în prezent unul dintre principalii furnizori de energie de pe piața italiană și unul dintre liderii lubrifianților.

Shell este cel mai mare retailer de mobilitate din lume, fiind prezent în peste 80 de piețe cu 46.000 de stații de service vizitate de peste 30 de milioane de clienți zilnic.

Din aceeași categorie...

Back to top button