Shell va lansa un ulei de motor inovativ

Noile uleiuri de motor de la Shell combină tehnologiile Shell PurePlus și Active Clensing pentru a oferi un grad ridicat de protecție al motorului împotriva depunerilor. Totodată, acestea sunt cele mai avansate produse din portofoliul Shell. Compania a investit într-un proces tehnologic care convertește gazul natural într-un ulei de bază pur și curat, care nu are nici una dintre impuritățile ce se regăsesc de regulă în petrol.

Tehnologia Shell PurePlus produce uleiuri de bază, comparativ cu cele din categoriile II și III, beneficiază de o crește a vâscozității și o scădere a frecării și volatilității. Combinația dintre Shell PurePlus și Active Clensing permit noilor uleiuri de motor Shell Helix Ultra să curețe și să protejeze mai bine motorul. “Shell Helix are o lungă istorie de creare a produselor lubrifiante care păstrează motorul curat. Noi suntem pionierii tehnologiei Active Cleansing și credem că Shell PurePlus este un important pas înainte care ne va permite să ne păstrăm poziția de lideri pe această piață”, a declarat Raymond Abraham, Shell Commercial Technical Manager. “Shell Helix Ultra este cel mai avansat ulei de motor de până acum. Este aprobat de către principalele companii OEM din întreaga lume și este folosit de către producătorii auto precum Ferrari ca ulei pentru alimentarea mașinilor care abia ies de pe linia de producție”, a mai adăugat Raymond Abraham.

Shell va lansa un ulei de motor inovativ

Lubrifiant Shell Helix Ultra

Shell Helix Ultra este de asemenea eficient și pentru protejarea față de coroziune și uzură și ajută la creșterea duratei de viață a motorului, reducând în același timp costurile de întreținere. Această gamă oferă rezistență sporită împotriva degradării uleiului cu mult peste standardele actuale impuse de industrie, chiar și pentru cele mai lungi intervaluri de schimb de ulei recomandate de producători. În plus, portofoliul Shell Helix a fost complet restructurat, pentru a ajuta clienții să își găsească cei mai buni lubrifianți recomandați lor.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.