SportȘtiri

#SibiuRally Challenge 2015 incepe in online

Un nou website, campanii de activare in social media si implicarea fanilor in creearea de continut. Editia din 2015 a celui mai important eveniment de motorsport din Romania, Sibiu Rally Challenge, a inceput cu o luna inaintea startului oficial in online.

La editia din 2015 a Sibiu Rally Challenge, un festival dedicat sporturilor cu motor programat la Sibiu in perioada 20 – 23 august, actiunea va putea fi urmarita de la fata locului, in cele mai spectaculoase locatii ale evenimentului – Piata Mare din Sibiu, speciala Paltinis pe noapte sau pe Transfagarasan, dar si prin canalele de comunicare online pe platformele oficiale din social media ale competitiei.

Cu o luna inaintea startului festiv a fost lansat noul site www.raliulsibiului.ro care contine informatii utile pentru participanti, media, dar mai ales pentru cei care vor ajunge la fata locului si pentru cei care vor urmari acest eveniment in online. Site-ul oficial www.raliulsibiului.ro ramane principala sursa de informare, aici fiind disponibile informatii despre echipajele participante, competitie, hartile probelor speciale, plus rezultatele in direct de pe fiecare proba speciala.

#SibiuRally Challenge 2015 incepe in online

Informatiile despre Sibiu Rally Challenge vor fi insa disponibile si pe principalele platforme de socializare: Facebook, Twitter, YouTube, Pinterest si Instagram. Noul site www.raliulsibiului.ro inglobeaza toate aceste platforme de socializare si este interfata ideala dintre fani si actiunea din timpul Sibiu Rally Challenge. Pentru a grupa toate informatiile referitoare la Sibiu Rally Challenge, hashtag-ul oficial de pe platformele de socializare este #sibiurally. Pe parcursul evenimentului vor exista si numeroase activarii cu scopul de a-i implica pe suporterii in desfasurarea competitiei, acestia putand sa voteze cel mai spectaculos pilot sau cea mai frumoasa masina.

Accesul suporterilor la toate platformele din online este facilitat de parteneriatul cu Orange Romania care ofera internet wireless gratuit in Piata Mare din Sibiu. In plus, in urma parteneriatului cu Zelist Monitor in Piata Mare a orasului va fi instalat un monitor pe care va fi activat un “live-wall” ce va agrega mentionarile despre eveniment pentru a vedea in timp real tot ce se discuta despre Sibiu Rally Challenge.

Sibiu Rally Challenge se va desfasura in perioada 20 – 23 august si este un festival dedicat sporturilor cu motor care include si Raliul Sibiului, etapa a sasea din Campionatul National de Raliuri desfasurat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS).  Sibiu Rally Challenge este un eveniment cofinantat de Consiliul Local Sibiu si Primaria Municipiului Sibiu si sustinut de Orange Romania.

Din aceeași categorie...

Back to top button