GreenZoneȘtiri

Siemens alimentează autobuzele electrice etajate din Londra

Siemens alimentează autobuzele electrice etajate din Londra printr-o rețea care include 34 de prize AC și 4 prize rapide DC.

În parteneriat cu Tower Transit, un operator de autobuz din Londra și parte a SeaLink Travel Group, Siemens Smart Infrastructure a furnizat infrastructura de încărcare pentru 37 de autobuze electrice etajate din Londra.

Siemens alimentează autobuzele electrice etajate din Londra

Depoul Westbourne Park, de pe Great Western Road, este primul depozit al operatorului din Londra, care încorporează rute complet electrice cu infrastructură electrică, întreținere și facilități de încărcare.

Rutele de autobuz 23 și C3 operează de pe site-ul Westbourne Park, cu primele câteva platforme duble cu emisii zero Optare Metrodecker deja în funcțiune, flota rămasă urmând să fie în funcțiune în următoarele luni.

„Tower Transit lansează primul primul depozit pentru rute complet electrice, cu aceste autobuze iconice duble și este o etapă importantă atât pentru operator, cât și pentru Londra. Lucrările de la Westbourne Park întăresc reputația crescândă a Siemens ca unul dintre principalii furnizori mondiali de infrastructură electrică și soluții de transport, care deschid calea către electrificarea sectorului de transport”, a declarat Matthias Rebellius, membru al consiliului de administrație al Siemens AG.

Volumul traficului din Londra îl face unul dintre cele mai poluate locuri din Marea Britanie. Conversia depoului Westbourne Park face parte din planurile capitalei de a oferi un transport mai ecologic și mai curat pentru toți londonezii.

Vehiculele electrice Metrodecker (EV) propuse de Tower Transit vor economisi mai mult de 1.800 de tone de emisii de gaze cu efect de seră în fiecare an de funcționare față de un autobuz Euro VI.

VEZI ȘI: Terberg testează în portul Rotterdam un camion de terminal cu hidrogen

La depoul din Westbourne Park, Siemens a furnizat 34 de unități AC și patru DC Sicharge (AC22 și UC200) care furnizează o putere totală de încărcare de 2 megawati.

Autobuzele sunt reîncărcate în principal peste noapte sau în timpul pauzelor operaționale prin AC22. Unitățile de încărcare de mare putere UC200 DC asigură o încărcare rapidă cu un transfer de energie de trei ori mai rapid față de tehnologia AC, iar vehiculele pot fi reîncărcate mult mai rapid în timpul pauzelor scurte.

Pe lângă punerea în funcțiune a instalației, Siemens oferă un program cuprinzător de mentenanță reventivă și asistență continuă 24/7 pentru infrastructură.

Din aceeași categorie...

Back to top button