Auto

Simona Halep va conduce un Mercedes-AMG S63 4MATIC Cabriolet

Pe parcursul sezonului cald, Simona Halep va conduce un Mercedes-AMG S63 4MATIC Cabriolet în baza parteneriatului cu Mercedes-Benz România.

Parteneriatul a debutat în primăvara acestui an cu Simona Halep la volanul unui model Mercedes-AMG GLE 43 4MATIC Coupé.

Simona Halep va conduce un Mercedes-AMG S63 4MATIC Cabriolet

Pe durata colaborării cu Mercedes-Benz România, cea care are mari șanse să devină în această săptămână Numarul 1 Mondial WTA, va avea la dispoziție o suită de modele Mercedes-AMG.

Parteneriatul marchează aniversarea a 50 de ani de excelență și performanțe sportive specifice Mercedes-AMG. În 2017, compania din Affalterbach marchează cea de-a 50-a aniversare.

Pe parcursul acestei jumătăți de secol, Mercedes-AMG a înregistrat multiple performanțe și a stabilit numeroase recorduri în segmentul sportului cu motor, fiind în prezent vârful de lance în materie de performanțe sportive al concernului.

În cel de-al 50-lea an de existență a AMG, oferta Mercedes-AMG este mai cuprinzătoare și mai impresionantă ca oricând, oferind peste 50 modele – de la limuzine sau versiunile estate, până la o gamă vastă de SUV-uri și coupé-uri – toate definite de conceptul driving performance.

Din aceeași categorie...

Back to top button