Sindicatele spaniole din transport au renunțat să mai facă grevă

Sindicatele spaniole din transport au renunțat să mai facă grevă
Sindicatele spaniole din transport au anunțat autoritățile cu privire la intenția de a organiza o grevă, la care au fost chemați să participe șoferii de camion și transportatorii.

Acum, sindicatul CNTC a anunțat că renunță la grevă, asta după ce Ministerul Transporturilor din Spania a pregătit o serie de modificări.

Sindicatele spaniole din transport au renunțat să mai facă grevă

Conform documentului semnat de toate partidele, Guvernul se învoiește să nu modifice actualele reglementări cu privire la dimensiunile și greutățile transporturilor de mărfuri, aceasta fiind una dintre cerințele semnalate de sindicatele spaniole.

VEZI ȘI: Înmatriculările de vehicule comerciale din Europa au scăzut cu peste 20% în iunie

În același timp, reprezentanții Guvernului au promis că nu vor introduce noi taxe pentru camioanele pe autostrăzile din Spania. Mai mult decât atât, oficialii statului au promis că va fi elaborat un plan pe trei ani pentru susținerea sectorului de transport, plan cu care sindicatele spaniole ar urma să fie de acord.

În cele din urmă, firmele care activează în sectorul de transport spun că au reușit să obțină din partea guvernanților un text de lege care să prevadă penalizări mai mari pentru clienții rău-platnici.

Follow #infotrucker