Util

Un nou sistem de răcire în staționare 100% electric de la Webasto

Noul sistem de răcire în staționare 100% electric Cool Top 23 RT-E de la Webasto garantează temperaturi plăcute și umiditate scăzută în cabine în timpul pauzelor de odihnă în nopțile foarte calde.

Webasto a lansat un nou sistem de răcire în staționare 100% electric Cool Top 23 RT-E care se montează pe cabină.

Cool Top 23 RT-E consumă mai puțină energie electrică datorită celor două noi ventilatoare fără perii și, potrivit producătorului, este silențios și de lungă durată. Electricitatea necesară este preluată de la bateria de 24 de volți a vehiculului și poate răci eficient din punct de vedere energetic cu până la 2.500 de wați.

Cool Top 23 RT-E se alimentează cu energie de la bateria de 24 de volți a camionului și funcționează independent de motor, economisind combustibil.

Sistemul de răcire se deconectează în caz de subtensiune, asigurându-se că bateria camionului este întotdeauna suficient de încărcată, astfel încât motorul să poată porni fără probleme.

VEZI ȘI: Sfaturi de utilizare a sistemelor de răcire în staționare a cabinei

Cool Top 23 RT-E cântărește 28 de kilograme și este destul de plat, având o înălțime de doar 16,5 centimetri. Acest lucru înseamnă că poate fi instalat rapid și ușor în trapa cabinei. Acesta este operat direct de pe dispozitiv sau prin intermediul unei telecomenzi.

Unitățile de aer condiționat pentru camioane care furnizează aer rece în timp ce vehiculul se deplasează sunt în mod normal conectate la motorul vehiculului și, prin urmare, funcționează numai atunci când motorul este în funcțiune.

Pe de altă parte, sistemele de răcire în staționare pot funcționa independent de motor, trăgându-și energia direct de la bateria vehiculului.

Din aceeași categorie...

Back to top button