Trailer

Sistemul modular de răcire CELSINEO, testat peste 200.000 de ore în operațiuni

20 de specialiști în transport frigorific din Germania, Austria și Franța au folosit intensiv agregatul timp de 3 ani.

Noul agregat de răcire CELSINEO, produs în cooperare de Liebherr și KRONE, a fost testat în operațiuni mai mult de 200.000 de ore, cu rezultate extrem de pozitive.

Companii de transport renumite din Germania, Austria și Franța au testat sistemul patentat CELSINEO în operațiuni practice. Semiremorci KRONE Cool Liner au fost echipate cu agregate CELSINEO cu o singură temperatură și utilizate intensiv de 20 de specialiști în transport frigorific.

Sistemul modular de răcire CELSINEO, testat peste 200.000 de ore în operațiuni

Testele s-au desfășurat în mai multe etape, începând din 2017, pe o perioadă de 3 ani. Astfel s-au putut testa flexibilitatea, disponibilitatea și eficiența vehiculelor. De asemenea, s-au făcut comparații cu agregate de răcire convenționale de la alți producători.

Tehnicienii KRONE și Liebherr au însoțit numeroasele teste, pentru a analiza condițiile exacte de transport și datele colectate: tipul de mărfuri transportate, temperatura ambientală și condițiile meteo, descrierea traseului, pre-condiționarea încărcăturii, ambalarea mărfii, fluctuațiile de temperatură, operarea de către șofer și reacțiile acestuia.

Pe de altă parte, rețeaua densă de parteneri KRONE a acumulat din timp competența necesară. Peste 100 de ateliere din Europa sunt în prezent calificate să lucreze cu agregatul CELSINEO, iar numărul crește constant.

În total, peste 200.000 de ore au putut fi înregistrate în timpul testelor și evaluate. Reacțiile din partea clienților au fost de asemenea pozitive.

VEZI ȘI: Krone introduce o nouă bară antiîmpănare, mai sigură, dar și mai scumpă

CELSINEO este fabricat de Liebherr în fabricile sale din UE. Vânzările și asistența este oferită de echipa de vânzări KRONE. Pachetul complet cuprinde KRONE Telematics și KRONE Fair Care Complete.

Agregatul CELSINEO dispune de trei module de răcire independente, care asigură o strategie variată de control, dar și o capacitate continuă de răcire. Sistemul este astfel eficient atât la încărcare maximă, cât și în operațiunile cu sarcini parțiale, întâlnite frecvent în practică.

Răcirea și dezghețarea sunt posibile simultan cu CELSINEO: două module răcesc, iar unul este în modul dezghețare. Astfel se minimizează eficient vârfurile de temperatură în ciclurile de dezghețare.

Întreținerea este de asemenea simplificată. Lucrările la remorcă și agregatul de răcire se pot face într-o singură vizită la un partener de service KRONE. Folosirea unui tehnician certificat în refrigerare nu mai este necesară, datorită tehnologiei Plug&Play.

Datorită circuitului de răcire închis ermetic și a cantităților mici de refrigerant, CELSINEO nu mai necesită verificări anuale pentru scurgeri. Timpii de așteptare și indisponibilitate sunt astfel reduși semnificativ, iar disponibilitatea este maximizată.

Mai multe informații despre CELSINEO puteți găsi aici.

Din aceeași categorie...

Back to top button