Tradus.com este disponibil şi în limba română

Tradus.com este disponibil şi în limba română
Știm că sunt foarte mulți cei care caută să cumpere un vehicul comercial greu de ocazie, prin intermediul site-urilor de specialitate.

Pe aceștia, dar, nu numai, îi anunțăm că au posibilitatea să facă acest lucru pe un nou site dedicat intermedierii de vehicule şi echipamente de ocazie.

Tradus.com este disponibil şi în limba română

Tradus.com este un site de anunţuri care funcţionează în nouă limbi printre care şi, de curând, română.

Ca parte a grupului OLX, o rețea de platforme principale clasificate în 45 de piețe, inclusiv mărcile OLX, Avito, Letgo, Dubizzle, Storia, Stradia, şi Tradus beneficiază de aceleaşi facilităţi tehnice pe care mulţi dintre noi deja le-am folosit.

Sute de milioane de persoane din întreaga lume generează mai mult de 1,9 miliarde de vizitări lunare, 37 de miliarde de vizualizări de pagină și 54 de milioane de anunțuri lunare pe piețele online ale Grupului OLX. Strict referitor la Tradus.com, acesta afişa la categoriile „Transporturi-Camioane”, atunci când redactam aceste rânduri, aproape 20.000 de anunţuri.

VEZI ȘI: Mai multă pregătire profesională pentru drumuri mai sigure

Tradus este o piață globală, anunţurile nefiind limitate la o singură ţară.

La fel ca OLX, Tradus.com pune în legătură clienţii săi să cumpere, să vândă sau să schimbe bunuri utilizate și servicii, facilitând tuturor postarea anunțului prin intermediul telefonului mobil sau pe pagina de internet.

Spor la cumpărat!

Follow #infotrucker