Companii de transport

Sitra comandă 100 de camioane DAF XF

Compania belgiană de transport Sitra, un client de tradiție al DAF, a comandat recent 100 de autotractoare XF cu cabină Space Cab.

Sitra este o companie de familie, care la începutul anului viitor va aniversa 60 de ani de existență. Grupul, cu filiale în numeroase țări europene, este specializat în transport național și internațional de alimente.

Sitra comandă 100 de camioane DAF XF

Sitra are o flotă formată din aproximativ 750 de combinații cap tractor – remorcă (cu temperatură controlată, șasiuri containere, cisterne pentru lichide și remorci pentru produse uscate).

VEZI ȘI: Belgia contestă Pachetul de Mobilitate la Curtea Europeană de Justiție

Recent, Sitra a contactat din nou DAF pentru a comanda o serie de 100 de autotractoare noi DAF XF. Noile camioane vor avea cabină Space Cab și motoare MX-11. Ele vor fi livrate în decursul anului 2021.

Parteneriatul dintre cele două companii se apropie de jubileu. Sitra a comandat primul camion DAF în 1976, iar producătorul olandez a ajuns treptat furnizorul preferat. De asemenea, Sitra este foarte mulțumită de colaborarea cu dealerul TH Trucks, serviciile bune oferite garantând disponibilitatea maximă a flotei.

Din aceeași categorie...

Back to top button