Situația la zi în punctele de frontieră austriece

Situația la zi în punctele de frontieră austriece

infoTrucker vă informează că măsura reintroducerii controalelor la punctele de frontieră austriece cu Ungaria, Slovenia şi Italia s-au prelungit până la data de 4 noiembrie 2015.

Restricţiile respective au fost introduse după ce şi Republica Federală Germania a prelungit controalele la frontiera cu Austria. Circulaţia rutieră se desfășoară normal, cu precizarea că, în anumite perioade ale zilei, apar întârzieri cu până la 20-30 minute.

Circulaţia feroviară către şi dinspre Germania (Bavaria), prin Gara Centrală Salzburg, rămâne suspendată, în ambele direcţii, din cauza măsurilor guvernamentale din Republica Federală Germania.

Situația la zi în punctele de frontieră austriece

Având în vedere dinamica situației din teren, infoTrucker recomandă șoferilor profesioniști și transportatorilor rutieri care se deplaseză în Austria să consulte pagina de Internet a Clubul automobilistic austriac sau www.mae.ro, pentru informaţii actualizate.

Ca de fiecare dată infotrucker.ro vă reaminteşte faptul că aveți la dispoziție aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei MAE de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

Follow #infotrucker