Știri

Situație meteo critică în regiunile Odessa şi Nikolaev

Ca urmare a căderilor masive de zăpadă din ultimele 48 de ore, situaţia din Odessa şi din toate localităţile regiunii este una critică.

Având în vedere situația, autorităţile locale au oprit total circulaţia rutieră pe toate drumurile publice (internaţionale, naţionale, regionale şi locale) din regiunile Odessa şi Nikolaev, iar transportul în comun (cursele Reni-Izmail-Tatarbunar-Odessa) este blocat.

Întreruperi frecvente şi pe perioade relativ îndelungate a alimentării cu energie electrică şi apă au loc în toată regiunea, dar şi în oraşul Odessa. Aeroportul Internaţional Odessa a anunţat, încă din cursul zilei de 17 ianuarie 2016, suspendarea tuturor zborurilor, situaţia urmând a se reevalua în zilele următoare.

Situație meteo critică în regiunile Odessa şi Nikolaev

De asemenea, traficul pe drumul principal de acces dinspre România către aceste regiuni, şoseaua Reni-Odessa, este în prezent oprit total din cauza căderilor masive de zăpadă şi a viscolului. Totodată, pentru zilele imediat următoare, previziunile meteo se referă la intensificări ale viscolului, ger şi polei în toată regiunea Odessa şi, parţial, pentru regiunea Nikolaev.

Ca de fiecare dată infotrucker.ro vă recomandă să consultați pagina de Internet www.mae.ro şi vă reaminteşte faptul că aveți la dispoziție aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situaţii speciale, precum şi serviciul de alertă prin SMS, aferent campaniei MAE de informare „Un SMS îţi poate salva viaţa!”.

Descarcă revista online infoTrucker – https://www.infotrucker.ro/wp-content/uploads/2015/10/infotrucker_octombrie2015.pdf sau intră pe ISSUU

Urmărește #infotrucker pe Facebook, Instagram, Twitter, YouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button