Breaking News

Slovenia a restricționat tranzitul camioanelor care provin din Italia și merg spre Est

Pe fondul epidemiei de coronavirus, Slovenia a anunțat că a restricționat tranzitul camioanelor care vin din Italia și merg spre Europa de Est.

Începând din această seară, Slovenia a restricționat tranzitul în ambele sensuri a tuturor vehiculele de transport mărfă cu masă totală maximă autorizată mai mare de 7.5 tone, care provin din Italia și se îndreaptă către Croația (cu excepția județelor Istarska, Primorsko, Gransașka și Ličko, Senjska), Bosnia și Herțegovina, Macedonia, Bulgaria, Muntenegru, România.

Slovenia a restricționat tranzitul camioanelor care provin din Italia și merg spre Est

Interdicția este activă pe drumurile care leagă Jelšane și Postojna (G1-6), Starod și Kozina (G1-7) și pe unele drumuri principale din partea de nord-est a Sloveniei.

VEZI ȘI: Completări aduse de sindicatul FO din Franța cu privire la dreptul la retragere

Este posibilă deplasarea pe aceste drumuri pentru transportul de mărfuri din Italia în Croația, atunci când descărcarea (sau sediul companiei) este situată în următoarele locații: Istria, Kvaner, Lika și G. Kotar. Din Croația până în Italia, circulația este permisă numai atunci când călătoria începe din Istria, Kvarner, Lika și G.Kotar.

Transporturile locale și transporturile din Slovenia în Croația, respectiv alte țări indicate mai sus sunt excluse de la interdicție.

Traficul din Italia către partea continentală a Croației, Bosnia-Herțegovina, Serbia, România și invers este deviat către A1 și A2 (autostrada Kozina – Ljubljana-Obrežje).

Din aceeași categorie...

Back to top button