ȘtiriTop News

Slovenia: DarsGo înlocuiește gratuit aparatele de taxare mai vechi

DarsGo (Slovenia) a anunțat că aparatele de taxare mai vechi, emise în prima jumătate a lui 2018, vor ajunge la sfârșitul duratei de viață și vor fi înlocuite gratuit cu altele noi.

Utilizatorii sistemului DarsGo, adică sistemul de taxare electronică din Slovenia, care se aplică vehiculelor cu masa totală maximă admisă de peste 3,5 tone, trebuie să fie atenți, deoarece se apropie de perioada în care aparatele de taxare DarsGo emise în prima jumătate a lui 2018 vor ajunge la sfârșitul duratei de viață și vor fi rechemate și înlocuite cu altele noi.

Slovenia: DarsGo înlocuiește gratuit aparatele de taxare mai vechi

Ca parte a rechemării, aparatele de taxare DarsGo care se apropie de sfârșitul duratei de viață vor emite un avertisment sonor – două semnale sonore – atunci când trec pe lângă un ghișeu de taxare. Primele unități DarsGo care se apropie de sfârșitul duratei de viață vor fi rechemate și înlocuite în octombrie 2022.

VEZI ȘI: Interdicție de circulație pentru camioane între Sterzing și Brenner

Așadar, flotele a căror vehicule circulă prin Slovenia vor trebui să își înlocuiască aparatele de taxare DarsGo la cel mai apropiat birou „DarsGo servis” dacă vor auzi avertismentul sonor descris mai sus. Înlocuirea este gratuită.

Unitățile care emit doar un singur semnal sonor (bip) la trecerea prin porțile de taxare nu trebuie înlocuite și pot fi utilizate în continuare în mod normal.

Din aceeași categorie...

Back to top button