CarburantiTop News

Smart Diesel a deschis o nouă stație de carburant la Biharia

Începând din 26 ianuarie 2022, șoferii și transportatorii rutieri pot alimenta cu motorină și AdBlue la o noua stație de carburant Smart Diesel.

Situată în imediata vecinatate a autostrazii A3, care face legatura între Oradea și Debrecen, noua stație de carburant Smart Diesel de la Biharia este o construție complet nouă ce dispune de cinci linii pentru alimentare cu motorină și patru linii pentru alimentare AdBlue.

Smart Diesel a deschis o nouă stație de carburant la Biharia

Noua stație de carburant Smart Diesel se află pe raza satului Biharia, județ Bihor. Cordonate GPS ale stației sunt: Lat.: 47.173778 / Long.: 21.922972.

La această stație puteți folosi atât cardurile Smart Diesel, cât și cele Smart Diesel DKV pentru alimentări cu motorină. 

O nouă stație de carburant lângă Bacău

Smart Diesel are un nou parteneriat la Bacău, unde șoferii și transportatorii pot alimenta cu motorină și AdBlue. Stația este situată în imediata vecinatate a drumului A7, centura orașului Bacău, și oferă un acces facil pentru vehicule de mare tonaj.

VEZI ȘI: Bavaria cere supraveghere video a parcărilor de pe autostrăzi

Stația se află pe Calea Bârladului 133, Bacău, județ Bacău. Cordonate GPS ale stației sunt: Lat.: 46.5847878 / Long.: 26.9471673.

Atenție! Din 31 ianuarie, stația de carburant Tișița va fi complet închisă.

Capacitate stației din Sibiu a fost mărită

Stația de carburant Smart Diesel din Sibiu și-a mărit capacitatea de deservire. Acum, stația are patru linii de alimentare pentru motorină și patru pompe de alimentare cu AdBlue.

Stația se află pe Calea Surii Mici, FN, județ Sibiu. Accesul de pe autostrada A1 se face pe ieșirea Aeroport Sibiu. Cordonate GPS ale stației sunt: Lat: 45.811075N, Long: 24.074982E.

La toate stațiile puteți alimenta cu motorină și AdBlue utilizând atât cardurile Smart Diesel, cât și cele Smart Diesel DKV.

De asemenea, toată rețeaua de stații Smart Diesel, oferă clienților carburant la o calitate superioară Diesel Plus. Acesta asigură atât o performanță crescută a eficienței flotei, cât și o reducere a consumului.

Din aceeași categorie...

Back to top button