Șofer belgian de camion atacat de un grup de imigranți ilegali în Belgia

Șofer belgian de camion atacat de un grup imigranți ilegali în Belgia
Un șofer belgian de camion a fost atacat cu sulițe și macete de un grup de imigranți ilegali agresivi, într-o parcare de pe autostradă în Belgia.

Pe 27 noiembrie seara, un șofer belgian de camion a denunțat faptul că a fost atacat cu sulițe și macete de un grup de imigranți ilegali.

Șofer belgian de camion atacat de un grup de imigranți ilegali în Belgia

Șoferul dormea într-o parcare de-a lungul drumului E40 când a auzit un zgomot pe o parte a camionului său. Când a mers să vadă ce se întâmplă, a nimerit într-un grup de imigranți ilegali de origine africană, care încercau să urce în camion.

Deoarece nu i-a lăsat să urce, imigranții ilegali au devenit agresivi, atacându-l pe șoferul belgian cu sulițe și macete, după cum spun surse din cadrul poliției belgiene.

De frică, șoferul s-a refugiat în cabina camionului, însă imigranții nu s-au oprit aici. Au lovit parbrizul camionului cu tije metalice și au încercat să-l rănească pe acesta. Deoarece situația a devenit critică, la fața locului a fost chemată poliția, care, la momentul sosirii nu a mai găsit nici camionagiul și nici imigranții ilegali.

VEZI ȘI: Scania a schimbat denumirea comercială a Seriei S

Șoferul belgian a reușit să scape și să se parcheze camionul pe marginea drumului puțin mai departe de locul incidentului.

”Bărbatul era complet șocat, iar grupul de imigranți ilegali care-l atacaseră părăsiseră deja locația”, spun surse din poliție.

Problema imigranților ilegali care doresc să ajungă în Marea Britanie încercând să urce în camioanele care tranzitează autostrăzile din Belgia este una cunoscută de mult timp, șoferii și companiile de transport trăgând de mai multe ori un semnal de alarmă.

Violența și agresiunea așa-numiții „migranți de tranzit” asupra șoferilor de camioane este una periodică, chiar dacă poliția belgiană efectuează zeci de controale în parcările de autostradă dintre Bruxelles și coasta Mării Nordului.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.