Știri

Șofer blocat în cabina în urma unui accident pe A10 în Austria

A10 din Austria a fost închisă timp de mai multe ore în direcția Salzburg, în apropiere de Hüttau (Pongau) – până târziu în noapte, din cauza unui grav accident de camion.

Miercuri, în jurul orei 17:30, poliția austriacă a fost anunțată de producerea unui grav accident de camion pe autostrada A10 înainte de tunelul Werden-Golling.

Șofer blocat în cabina în urma unui accident pe A10 în Austria

Un camion a fost nevoit să oprească la capătul unui blocaj de trafic format din cauza unor lucrări de construcții la tunelul Werden-Golling. Din motive necunoscute, un camion care venea din urmă, condus de un șofer bosniac în vârstă de 32 de ani, s-a izbit de camionul staționat.

Șofer blocat în cabina în urma unui accident pe A10 în Austria

Din cauza forței impactului, șoferul bosniac a rămas blocat în cabină și a fost grav rănit. Acesta a fost descarcerat de pompierii din Eben și Altenmarkt im Pongau ajunși la fața locului, fiind apoi transportat la spitalul din Schwarzach cu elicopterul. Șoferul celuilat camion a fost, de asemenea, rănit și a trebuit să fie transportat la spital.

VEZI ȘI: Șofer rănit ușor în urma unui accident de camion în München

Potrivit poliției și pompierilor, operațiunea de salvare a fost lungă și dificilă. Autostrada A10 a fost complet închisă până târziu în noapte. Traficul a fost deviat inițial pe național în apropiere de Eben (Pongau), iar ulterior printr-o parcare de pe autostradă situată lângă locul accidentului. Rezultatul a fost blocaje considerabile în trafic.

Din aceeași categorie...

Back to top button