Știri

Șofer britanic de camion condamnat la închisoare pentru uciderea unui biciclist

Un șofer britanic de camion, fără licență și cu permisul revocat, a fost condamnat la închisoare în urma unui accident rutier în care a omorât un biciclist.

Herbert Wyatt, un șofer britanic de camion în vârstă de 65 de ani, a fost condamnat la 3 ani și 9 luni de închisoare în urma unui accident pe care l-a provocat la începutul acestui an.

Șofer britanic de camion condamnat la închisoare pentru uciderea unui biciclist

Cu 12 săpătămâni înainte de accident, permisul acestuia a fost revocat de autoritățile din Marea Britanie, însă Wyatt nu a depus declarația de revocare la angajatorul său. În acest fel, el a continuat să conducă.

Din păcate, la începutul lunii, acesta a accidentat-o mortal pe Josephine Gilbert, o biciclistă în vârstă de doar 25 de ani. Procesul s-a desfășurat rapid, întrucât Herbert Wyatt a pledat vinovat. Acesta a fost codamnat pentru conducere periculoasă și omor.

„Aceasta a fost o investigație asupra unei morți tragice și inutile a unei tinere domnișoare a cărei viață urma să-i așeze o mulțime de lucruri în față. Josephine plecase în acea zi pe bicicletă, făcea ce îi plăcea mai mult și era una dintre marile ei pasiuni. Nu numai că moartea ei putea fi evitată, dar în acel moment, șoferul nu avea ce să caute pe drumuri, permisul acestuia fiind revocat”, a declarat polițistul Richard Marshall.

VEZI ȘI: General Motors a prezentat sistemul BrightDrop la CES 2021

„Nicio sentință pe care o poate pronunța orice instanță din țară nu este capabilă să compenseze pierderea familiei și a prietenilor. Această investigație a câștigat inimile multora din echipă, o parte dintre aceștia fiind pasionați de mersul pe bicicletă”, a completat oficialul.

Din aceeași categorie...

Back to top button