Șofer bulgar de camion găsit mort în cabina în Germania

Șofer bulgar de camion găsit mort în cabina camionului în Germania
Un șofer bulgar de camion a fost găsit mort în cabină său într-o parcare de pe A24 în Germania, între Putlitz și Meyenburg. Acesta este suspect a fi infectat cu COVID-19.

Luni, 20 aprilie, un șofer bulgar de camion a fost găsit mort în cabină de un coleg trimis de companie să-l verifice, în parcarea Dorngrund-Süd de lângă Silmersdorf-Ausbau de pe A24, după ce acesta nu a respectat programul de livrare și nici nu răspundea la apelurile dispecerului.

Șofer bulgar de camion găsit mort în cabina în Germania

În afara poliției și a unui echipaj medical, la fața locului au ajuns și un elicopter de salvare din localitatea Perleberg, dar și câteva echipaje de pompieri din regiune.

Din păcate, aceștia n-au mai putut face altceva decât să constate decesul. Corpul neînsuflețit al șoferului bulgar, în vârstă de 62 de ani, a fost scos din camion de echipajele de pompieri.

Pentru că existau suspiciuni legate de o eventuală infectare cu COVID-19, zona a fost restricționată și parcarea a rămas închisă până a doua zi.

VEZI ȘI: Transportatorii francezi vor suspendarea cabotajului rutier pentru 6 luni

Ținând cont de alertele la nivel național și internațional legate de pandemia de coronavirus, toate forțele de intervenție au fost echipate corespunzător și nu există riscul unei infecții a celor care au intervenit și au ajuns în apropierea șoferului găsit mort.

Astăzi, 22 aprilie, poliția a venit cu informații suplimentare în cadrul acestui caz. Anchetatorii au eliminat dintre cauze sinuciderea sau un alt act de violență externă, urmând ca șoferul bulgar să fie testat post-mortem pentru a vedea dacă era sau nu infectat cu coronavirus.

În funcție de acest rezultat se va efectua și o autopsie amănunțită.

Follow #infotrucker

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.