Știri

Un șofer de camion a murit într-un accident pe A3, în Germania

O săptămână neagră pe autostrada A3, în Germania, după o serie de accidente grave de camion. Într-unul din ele, un șofer de camion a murit.

Joi, 23 martie 2023, în jurul orei 21:30, un accident de camion grav s-a produs pe A3, între nodurile rutiere Ransbach-Baumbach și Dernbach, în direcția Frankfurt, Germania.

Un șofer de camion a murit într-un accident pe A3, în Germania

Un șofer de camion în vârstă de 54 de ani a observat prea târziu coloana formată în fața sa. Acesta a intrat violent în spatele ultimului camion oprit pe banda din dreapta. În urma impactului șoferul a murit pe loc, fiind prins în fiarele contorsionate ale cabinei.

Șoferul camionului din fața, în vârstă de 54 de ani, a suferit răni ușoare și a fost transportat la un spital din apropiere pentru investigații.

VEZI ȘI: Nivel record pentru exporturile lituaniene de servicii de transport rutier de mărfuri în 2022

În momentul producerii accidentului, traficul era blocat, deoarece în zona nodului Montabaur era în curs de dezmembrare un șantier rutier și era disponibilă o singură bandă de circulație.

Pe lângă decesul unuia dintre șoferi, accidentul a provocat pagube materiale în valoare de peste 100.000 de euro. Traficul a fost blocat pe o distanță de aproximativ șapte kilometri, fiind introduse devieri.

Din aceeași categorie...

Back to top button