Știri

Șofer de camion bosniac asfixiat în timp ce curăța o cisternă siloz

Un șofer de camion bosniac a fost găsit fără suflare în interiorul unei cisterne siloz în zona industrială Villafranca, provincia Verona, Italia.

Vineri, 18 ianuarie 2019, dimineața, corpul un șofer de camion bosniac în vârstă de 44 de ani a fost găsit fără suflare în interiorul unei cisterne siloz parcată în zona industrială Villafranca de Verona, scrie larena.it.

Conform anchetatorilor, decesul ar fi survenit în timp ce șoferul de camion bosniac curăța cisterna siloz, din cauza inhalării rezidului de azot prezent în urma transportului efectuat anterior, pentru o companie din zona Bergamo. Șoferul ar fi trebuit să încarce bile din polistiren de la o companiei din Villafranca.

VEZI ȘI: Solaris va livra 22 de troleibuze Trollino 12 în Saint-Etienne

Alarma a fost declanșată vineri dimineață, atunci când beneficiarul transportului l-a contactat pe telefon pe șoferul de camion bosniac, însă fără succes, iar apoi a sunat la locul unde acesta trebuia să descarce, unde nici acolo nu ajunsese. Vehiculul a fost localizat prin intermediul sistemului GPS în piața Pasubio, într-o zonă industrială de lângă Villafranca.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al poliției din Villafranca și o brigadă de pompieri din Verona, care au ridicat corpul neînsuflețit al șoferului de camion bosniac. Camionul a fost tractat la sediul poliției pentru cercetări suplimentare.

Conform legislaíei din Italia, curățarea cisternelor siloz trebuie efectuată de către firme specializate. Însă, pentru a câștiga bani suplimentar, mulți șoferi de camion acceptă să facă ei această operațiune, foarte periculoasă. Desigur, firmele de transport câștigă și ele de pe urma acestei practici.

Din aceeași categorie...

Back to top button