Știri

Șofer de camion francez suprins cu 151 km/h pe o autostradă în Franța

Șofer de camion francez suprins de o patrulă a Jandarmeriei franceze că rula cu 151 km/h pe autostrada A7, scrie ledauphine.com.

Recordul de viteză cu un camion pe o autostradă din Franța, stabilit de un irlandez în septembrie 2017, a fost doborât de un șofer de camion francez.

Șofer de camion francez suprins cu 151 km/h pe o autostradă în Franța

Acesta a fost surprins de aparatul radar mobil al Jandarmeriei franceze, luni, 26 noiembrie 2018, în jurul orei 18:00, circulând cu viteza de 151 km/h pe autostrada A7, în direcția Sud-Nord, lângă Valence.

Având în vedere că acesta avea cu mult peste viteza legală pentru camioane, care este de 90 km/h, ofițerii au decis să-l oprească pe șoferul de camion din cursa nebunească.

VEZI ȘI: Primele 30 de autobuze noi Mercedes-Benz Conecto puse în circulație la Cluj-Napoca

După descărcarea datelor din tahograf, agenții au descoperit rapid că șoferul de camion francez a comis o serie încălcări ale legilor și regulamentelor în vigoare, inclusiv cele privind timpii de condus și odihnă, respectiv depășirea vitezei legale.

Originar din regiunea Toulon, șoferul de camion francez în vârstă de 28 de ani a fost reținut de poliția franceză pe 27 noiembrie pentru investigatii suplimentare.

La fel ca în cazul șoferului irlandez suprins cu 146 km/h, francezul riscă o amendă foarte mare și o condamnare cu închisoarea.

Din aceeași categorie...

Back to top button