Știri

Șofer de camion împușcat în cap pe autostrada A7 în Germania

Persoane necunoscute au împușcat în cap un șofer care se deplasa la volanului unui camion pe autostrada A7 (Fulda) din Germania.

Joi, 5 noiembrie, în jurul orei 16:25 (ora Germaniei) un șofer în vârstâ de 37 de ani, aflat la volanul unui camion care se deplasa pe autostrada A7, lângă Eichenzell (Fulda), a fost împușcat în cap de persoane necunoscute.

Șofer de camion împușcat în cap pe autostrada A7 în Germania

Deși rănit, tânărul șofer a reușit să conducă camionul până într-un spațiu de urgență din apropiere, fiind ulterior transportat la spital. Conform anchetatorilor, încă nu este clar tipul de armă folosit, natura proiectilului care l-a lovit pe șofer și nici împrejurările în care s-a întâmplat acest eveniment.

Potrivit procurorilor care se ocupă de acest caz, proiectilul (natura acestuia nu a fost indentificată) a fost tras de pe un pod care travesează autostrada A7.

VEZI ȘI: Se rediscută modul de autorizare al transporturilor agabaritice din Germania

În acest moment, anchetatorii nu au nicio informație privind identitatea trăgătorilor. Din cauza anchetei criminalistice, vineri, 6 noiembrie, autostrada A7 a fost închisă în ambele sensuri între orele 11:55 și 12:30 pentru a preleva noi probe.

Anchetatorii vor reveni cu informații suplimentare în momentul când vor avea.

Din aceeași categorie...

Back to top button