Știri

Șofer de camion lituanian arestat în Germania pentru transport de vehicule furate

Poliția federală din zona Berlin a arestat un șofer de camion lituanian care transporta în camionul său cu remorcă două vehicule furate, complet dezmembrate.

Pe 23 februarie 2019, în jurul orei 9:20 dimineața, o patrulă a poliției federale a oprit pentru control pe A12 la ieșirea Frankfurt (Oder) – Mitte un camion înmatriculat în Lituania.

Șofer de camion lituanian arestat în Germania pentru transport de vehicule furate

În urma controlului, ofițerii de poliție germani au descoperit că în camionul cu remorcă condus de un șofer lituanian de 48 de ani erau transportate două vehicule furate, complet dezmembrate. Astfel, ofițerii au dispus reținerea șoferului lituanian în vârstă de 48 de ani, aflat la volanul camionului ce avea ca destinație Polonia.

VEZI ȘI: Ness Project Europe operează prima flotă de camioane IVECO Stralis NP 460 alimentate cu CNG din România

Cele două vehicule furate, complet dezmembrate, descoperite în spatele camionului lituanian au fost indentificare de către ofițerii de poliție ca fiind un BMW Seria 4 și un Mercedes-Benz GLE.

Verificările, atât a echipamentului multimedia, cât și a plăcuțelor de înmatriculare britanice de pe barele de protecție față, au arătat că cele două vehicule au fost furate din Marea Britanie cu doar câteva zile în urmă.

Poliția federală a inițiat o anchetă preliminară privind suspiciunea de furt, iar cazul a fost preluat de Biroul de Poliție Brandenburg.

Din aceeași categorie...

Back to top button