ȘtiriTop News

Șofer de camion periculos, reținut de civili în Norvegia (VIDEO)

Un șofer de camion care a depășit periculos mai mulți participanți la trafic în Norvegia a fost reținut de aceștia până la venirea poliției.

Protagonistul este din nou un șofer ucrainean, aflat la bordul unui camion din Polonia. Întâmplarea s-a petrecut săptămâna trecută, pe drumul național nr. 15 din Norvegia, lângă Strynefjellet.

Șofer de camion periculos, reținut de civili în Norvegia (VIDEO)

Conform martorilor, citați de publicația ”Anlegg & Transport”, traficul era destul de dens, dar se circula relativ bine, cu 75-80 km/h. Totuși, șoferul ucrainean a depășit mai multe camioane, de multe ori într-o manieră riscantă.

Un exemplu poate fi urmărit și în clipul video de mai jos, unde șoferul a încercat o depășire înaintea unei curbe, dar a renunțat la manevră când din față a venit un autoturism. Imediat, camionul norvegian aflat în fața celui polonez a oprit în mijlocul drumului, blocându-l.

VEZI ȘI: Șofer român, somat să-și elibereze parbrizul în Norvegia

Șoferul norvegian discutase în prealabil cu poliția, dar și cu alți colegi aflați în spate. Totuși, deși manevra sa a fost relativ graduală și precedată de aprinderea luminilor de avarie, ea a avut ca rezultat avarierea ușoară a camionului polonez.

Șoferul ucrainean a coborât din cabină și a avut un comportament agresiv, dar a fost potolit de polițiștii ajunși în scurt timp la locul incidentului. După urmărirea imaginilor de la ceilalți șoferi, polițiștii au fost de acord că ucraineanul a condus periculos.

Permisul său a fost reținut imediat, având interdicție de a mai conduce în Norvegia timp de 3 luni. În plus, poliția a trimis cazul în instanță, unde s-ar putea emite o pedeapsă suplimentară.

Din aceeași categorie...

Back to top button