Companii de transportȘtiri

Șofer de camion rănit într-un atac asupra companiei Caair

Șofer de camion rănit grav, după ce persoane necunoscute au incendiat patru camioane parcate în curtea companiei de transport Caair, în weekend-ul care tocmai a trecut.

Conform publicației italiene trasportoeuropa.it, flăcările au distrus complet trei dintre cele patru camioane parcate în incinta Caair, iar unul a fost avariat pe un sfert.

Șofer de camion rănit într-un atac asupra companiei Caair

Evenimentul cel mai grav înregistat nu este paguba materială ci rănirea gravă a unui șofer de camion în vârstă de 60 de ani, care dormea în cabina unuia din camioanele incendiate. Acesta a suferit arsuri pe 50% din suprafața corpului, fiind transferat de urgență cu un elicopter la un spital din Catania.

Sediul central al companiei italiene este foarte aproape de piața de legume din Vittoria, iar dinamica focului sugerează a fi vorba de un atac cu scopul de a intimida.

Potrivit presei din peninsulă, aceasta este a doua incendiere suferită de compania de transport rutier din Vittoria, iar poliția investighează nu numai găsirea vinovaților, dar și dacă între acest incident și cel dinainte există vreo legătură.

VEZI ȘI: Operator de transport italian acuzat de șantaj

Compania Caair a fost înființată în 2005 și este specializată în transportul cu temperatură controlată. Compania deține un spațiu de 17.000 mp și dispune de un depozit. Flota este compusă din 40 de camioane. De asemenea, compania Caair este membră în cadrul Fita CNA.

Urmărește #infotrucker pe FacebookInstagramTwitterYouTube

 

Din aceeași categorie...

Back to top button